Marmorgatan 90

Marmorgatan 90

Slutpris

3 225 000 kr


Breared— Varberg

Marmorgatan 90


Slutpris
3 225 000 kr

Breared— Varberg

Fin etagevåning med takterrass och två balkonger!

Välkommen till en underbar 4:a i etage med det där lilla extra som får det att kännas unikt. Vad sägs om takterrass och två balkonger i olika väderstreck för både morgon- och kvällssol. Lyxigt att kunna inreda ljuvliga oaser ute där du både kan ligga och njuta i solen eller koppla av i skuggan under sommarens hetaste dagar. Extra högt i tak i flera av rummen som ger en skön rymd och gavelläget med massor av fönster åt tre olika håll släpper in ett härligt ljus.

Stort och ljust vardagsrum där du lätt möblerar med både soffa och ett matbord med plats för många. I köket har du snygga grå luckor och de hörnplacerade fönstren släpper in ett skönt ljus. Helkaklat badrum och tre sovrum varav två har egen dörr ut till någon av balkongerna. Stort kallförråd om ca 6 kvm samt en parkeringsplats i nära anslutning till lägenheten som ingår i månadsavgiften.

Breared är ett mycket attraktivt område att bo i för alla generationer. Fint läge där du smidigt promenerar eller med några minuter på cykel tar dig ner till havet och fantastiska Apelviken. Här njuter du av den långa sandstranden, solvarma klippor, salta bad och mysiga restauranger där det skapas en skön stämning under sommarhalvåret.

Bra service med bl.a Stora Coop, apotek, systembolag, vårdcentral, förskolor och skolor i området. Här finns även fina promenadvägar, stort gym, padelhallar, mtb-spår och en mycket populär skatepark. Till city tar du dig smidigt via bra cykelvägar och tät bussförbindelse.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
94 kvm
Avgift
5 983 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 & 3
Såld
2022-06-21

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Marmorgatan såldes av oss 2022-06-21. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Marmorgatan.

Boka värdering

Emil Memisevic

Assisterande mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.