Sök Meny
Såld

Varberg - Breared / Morängatan 8

Lugnt och trivsamt boende i markplan på attraktiva och expansiva Breared där du har nära till allt! Fin bostadsrätt om 93 sköna kvadratmeter fördelat på 3 rok. Du har möjlighet till 3 sovrum om du använder den stora klädkammaren med fönster som extra sovrum. Eftermiddags- och kvällssol på altan och egen grästäppa. Carport, bredband 100/100 och Telias basutbud på tv:n ingår i månadsavgiften. Det finns en fin lekplats och gemensam grillplats på innergården. Nära Coop, restauranger samt gångavstånd till Apelvikens långa sandstrand.

Sponsrade länkar
Varberg / Breared
Morängatan 8
Slutpris: 1 800 000 kr
Boarea: 93 kvm
Avgift: 6 217 kr/mån
Driftkostnad: 345 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 av 2
Såld: 2017-06-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Varberg / Morängatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.