Morängatan 75 / Breared / Varberg

Parhus på härliga Breared!

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
113 kvm
Driftkostnad
33 292 kr/år
Tomtarea
351 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-15
Bostaden är såld!

Denna parhus på Morängatan såldes av oss 2019-10-15. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Morängatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Breared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med närhet till stan, grönska och hav ges du nu möjlighet att förvärva ett friköpt parhus i ett lugnt, bilfritt och trivsamt bostadsområde. 113 kvadratmeter boyta fördelat på två plan. På entréplan välkomnas du av en ljus hall, vidare in finner du köket som 2018 renoverats i en grå färgskala och vardagsrum som leder dig ut till en skyddad altan med elstyrd markis och en lättskött trädgårdstäppa. Utöver detta finns det också ett badrum samt en praktisk tvättstuga på entréplan. På ovanvåningen finns det en mindre hall, ett badrum och tre sovrum varav ett leder vidare ut till den inglasade balkongen. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Breared

Breared, med närhet till både natur, hav och centrum är ett attraktivt bostadsområde med fördelar som passar alla åldrar och intressen.

Nöje

Närhet till stormarknad, systembolag, pizza-, thai- och sushirestaurang. På cykel eller med en skön promenad tar du dig lätt ner till Apelvikens fantastiska strand med härliga vågor, salta bad och mysiga matställen.

Sport och fritid

För den som tycker om att motionera finns åtskilliga möjligheter på Breared. Alldeles i närheten finns ett elljusspår för den som antingen vill ta en behaglig promenad eller en stärkande springtur. Här hittar du även Optimized Padelcenter, Varbergs inomhuscenter för den växande sporten padel. Här finns även yogastudio, stort gym, skatepark och Brearedshallen där det bl.a spelas handboll och volleyboll. För den som intresserar sig för andra sportaktiviteter finns Påskbergsvallens fotbollsanläggning i närheten och likaså inomhushallar för pingis, tennis, innebandy, och bowling.

Kommunikation

Till Varbergs centrum är det bara tre kilometer, med buss eller bil är man vid Varbergs Torg på några minuter. Föredrar man cykel så finns det fina och omväxlande cykelvägar i alla riktningar.

Familjeliv

I Breared finns det förskolor samt skolor F-9 - allt på bekvämt gångavstånd. Du hittar även flera tillgängliga lekplatser och fina grönområden.

Liknande bostäder i närheten