Östra Vägen 69 C / Öster / Varberg

Stor 2:a med gavelläge och världens potential!

Slutpris
1 705 000 kr
Boarea
60,5 kvm
Avgift
4 348 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2019-04-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östra Vägen såldes av oss 2019-04-23. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Östra Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Supercharmig lägenhet med gavelläge som ger ett extra burspråksfönster i vardagsrummet. Klassiskt 50-talskök med välbevarad inredning. Det helkaklat badrummet gjordes i samband med stambytet omrkring 2010. Sovrummet är stort med 2 platsbyggda garderober 2 klädkammare. Balkongen glasades in för något år sedan och persienner sattes upp 2018. Gott om förvaringsyta både i lägenheten, i källaren och på vinden. Lugnt läge med gemensam innergård med grönytor samt nära PS gymnasieskola och med gångavstånd ner till city. Snabbt tillträde om så önskas.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Öster

Mysigt område där du har behagligt gång/cykelavstånd till centrum på mindre än tio minuter. Det finns en livsmedelsbutik och en thaimats-takeaway nära till hands. Området är även känt för sin trivsel.

Nöje

Behagligt gång/cykelavstånd till Varbergs centrum där du har ett gott utbud av restauranger, pubar, caféer, butiker m.m.

Sport och fritid

Fotbollsplan belägen i området. Drygt 1 km till Påskbergsskogens upplysta motionsslinga.

Kommunikation

Drygt 1 km ifrån Öster ligger Varbergs Centralstation med täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg.

Familjeliv

Förskolor, grundskolor och gymnasieskola är belägna i området. Mysig lekplats med fotbollsplan och klätterställningar.

Tips & inspiration