Snidaregatan 8 / Centralt / Varberg

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
87.2 kvm
Avgift
2 228 kr/mån
Driftkostnad
418 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2015-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Snidaregatan såldes av oss 2015-02-26. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Snidaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa, välplanerade och stilrena lägenhet med genomgående påkostade materialval. Ljuset flödar härlig in i lägenheten från tre väderstreck, främst genom det stora skjutdörrspartiet från Hajom som leder vidare till den generösa balkongen med klinkergolv i söderläge. Huset är byggt av Etikhus 2009 och har blivit tilldelat Varbergs Byggnadspris. Hiss finns och gemensamma utrymmen i källaren såsom gym, bastu och dusch med relax, samlingssal, cykelrum samt ett fullutrustat övernattningsrum för gäster att hyra. Varbergs torg och stadens utbud har du några hundra meter bort. Missa inte denna chans om du vill bo i en central trea i en skuldfri förening. Månadsavgift på 2 228 kr och både värme, carport med motorvärmare och fiber ingår!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.