Solbadsvägen 49D

Solbadsvägen 49D

Slutpris

2 800 000 kr


Apelviken— Varberg

Solbadsvägen 49D


Slutpris
2 800 000 kr

Apelviken— Varberg

Semester med vidsträckt havsutsikt över Apelviken och bort mot Rödskär i sikte!

Är det dags att förverkliga stugdrömmen? Denna lilla, charmiga och yteffektiva stuga bjuder på ett magiskt läge. Den ligger högt upp längs en liten, grusad återvändsväg på ett berg med vidunderlig havsutsikt över Apelviken.

Det är en kort promenad ner till den långa sandstranden. På morgonen kan du ta SUP-en under armen och knata ner till havet och paddla en stund innan du slår dig ner för en god frukost där du blickar ut mot semesterfirare och ihärdiga surfare. Här kan du varva sköna grillkvällar hemma med att äta runt på de trevliga matsällena nere i Viken eller följa strandpromenaden in till stan för övrigt utbud.

Stugan fördelar sig på ett allrum med öppet i nock och skjutparti ut till ett stort inglasat uterum. Allrummet möbleras med fördel med bäddsoffa och här finns även stege upp till sovloft med möjlighet till ytterligare 2 sängplatser. Vidare finns ett litet kök och ett badrum med dusch.
På arrendetomten finns även en friggebod för gästerna med egen altan längs 2 sidor av friggeboden. Gästerna har en separat toalett i den större stugan med separat ingång utifrån. Du har några få grannar intill som ingår i samfällighet för kommunalt vatten och avlopp.

Tomten är ca 250 kvm och byggrätten medger 35 kvm byggnadsarea plus attefallshus om 30 kvm. Lågt arrende, 8000 kr/år med indexuppräkning till 2025.

Fiber finns vid tomtgräns. Anslutningsavgift 18 750 kr.


Boarea
24 kvm
Arrende
8 000 kr/år
Driftkostnad
10 747 kr/år
Totalareal
250 kvm
Rum
1 rum
Såld
2022-04-26

Mäklarhuset Varberg

Denna fritidshus på Solbadsvägen såldes av oss 2022-04-26. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Solbadsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.