Stenåsavägen 65

Stenåsavägen 65

Slutpris

1 650 000 kr


Äckregården— Varberg

Stenåsavägen 65


Slutpris
1 650 000 kr

Äckregården— Varberg

Rymlig trea med både balkong och uteplats!

Välkommen till en gaveltrea där du får den sköna känslan med egen ingång i markplan. Här finns både egen balkong med markis och en uteplats som fint ramas in av staket där du kan skapa dig en ljuvlig oas att njuta av. Lägenheten ligger med ett bra läge i området där du har baksidan mot grönområde som ger dig en fin och fri utsikt.

Inne har du hall med bra plats för ytterkläder och skor samt klädkammare på entréplan. En trappa upp finner du resten av de välplanerade kvadratmeterna som fördelar sig på kök med vita luckor, vardagsrum där du har dörr ut till balkongen, två sovrum i bra storlek och badrum med tvättmaskin (2020) och torkskåp. Lägenheten har fönster åt tre olika håll vilket ger ett ett skönt ljus. Här finns en egen luft/luftvärmepump från år 2020.

Trivsamt område med närhet till Brunnsbergsskogen, fina lekplatser, förskola, skola, gym, is- och simhall, mataffär mm. Föreningen har bytt alla ytterdörrar, alla fönster och yttertaken samt kompletterat med solpaneler. Det är en mycket välskött och ekonomiskt stabil förening.

Bostaden har bra öppet läge i ytterkanten av området och är belägen nära fria parkeringar och garagemöjligheter med separat kö för ca 200 kr/mån.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
85.5 kvm
Avgift
4 647 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-12-29

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Stenåsavägen såldes av oss 2022-12-29. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Stenåsavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.