Ymergatan 46 / Äckregården / Varberg

Trevlig familjevilla

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
146 kvm
Driftkostnad
31 962 kr/år
Tomtarea
334 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-05-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Ymergatan såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Ymergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Äckregården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I familjevänligt område med behagligt avstånd från centrum finns nu möjlighet att förvärva denna trivsamma 1 ½ - plansvilla. Entréplanet fördelar sig på en centralt placerad och öppen hall, vardagsrum med utgång till uterum, ljust kök med fönster mot entrésidan, sovrum och ett helkaklat badrum. Via skjutdörrar från uterummet når du altandäcket samt den lättskötta trädgården. En trappa upp i huset ligger två sovrum, klädkammare, badrum samt allrum som enkelt kan delas av till ytterligare ett sovrum. På tomten finns ett friliggande förråd och bilen parkerar du i samfälld garagelänga. Omgivningarna erbjuder fina motionsslingor och inom gångavstånd finns både skola och förskola. Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Äckregården

Mysigt område med en blandad bebyggelse i låga byggnader. Delvis bilfritt område och med Brunnsbergsskogen intill med härliga strövområden.

Nöje

Cirka 2 km in till Varbergs centrum där du hittar ett stort utbud av restauranger, pubar, caféer, butiker m.m.

Sport och fritid

Gångavstånd till Håstens friluftsområde med bl.a. motionsspår, simhall, ishall, innebandyhall, tennishall, fotbollsplaner m.m. Även Varbergs ridskola ligger på denna sidan av sta´n.

Kommunikation

Bra bussförbindelser och fina cykelvägar finns till såväl centrum som skolor, mataffärer m.m. Om du pendlar så har du järnvägsstationen på bekvämt avstånd och även E6:an ligger lätttillgängligt.

Familjeliv

Nära till förskolor, grundskola och gymnasieskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.