Ymergatan 61

Ymergatan 61

Slutpris

1 700 000 kr


Äckregården— Varberg

Ymergatan 61


Slutpris
1 700 000 kr

Äckregården— Varberg

Välkommen till ett bekvämt boende i markplan med egen ingång och smarta anpassningar

Välkommen till ett användarvänligt boende som anpassats för ett enklare liv. Du rör dig lätt och smidigt mellan rummen då allt är i ett plan och golven mellan rummen smälter samman tack vare avsaknaden av trösklar och trappsteg. Lägenheten känns rymlig och ljus med sina 73 kvadratmeter och är genomgående i huset med fönster och dörrar åt båda håll vilket är väldigt trivsamt. Invändigt fördelar sig ytan på en välkomnande entréhall med utrymme för avhängning och mindre möblering. Vidare in i bostaden når du köket som rymmer matplats och utrustats med en höj och sänkbar köksbänk. I sovrummet finns praktisk förvaring i skjutdörrsgarderob och utöver detta finns en klädkammare. Badrummet är rymligt och har utrustats med wc, tvättställ, kaklad duschhörna, tvättmaskin och torktumlare från 2019. Från vardagsrummet når du en stor härlig altan som även denna smälter samman med bostaden tack vare avsaknad av trappsteg. Altanen som delvis täkts med tak har vy ut mot grönområde. Här ryms också mysiga planteringar bestående av bland annat väldoftande syren och smarriga smultron. Även på entrésidan har du en tillgänglig härlig altan att njuta på och här finns även utrymme för parkering av cyklar samt i anslutning till detta ett förråd.

Trivsamt område med låg bebyggelse och närhet till Brunnsbergsskogen, fina lekplatser, förskola, skola, gym, is- och simhall, mataffär mm. Föreningen har bytt alla ytterdörrar, alla fönster och yttertaken samt kompletterat med solpaneler.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
73 kvm
Avgift
4 070 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-02

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Ymergatan såldes av oss 2023-06-02. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Ymergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.