Annedalsvägen 9 / Veddige / Varberg

Rymlig villa med högt läge och härliga uteplatser! Bergvärme för bästa komfort.

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea/biarea
185/88 kvm
Driftkostnad
40 395 kr/år
Totalareal
1 394 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Annedalsvägen såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Veddige samt även på Annedalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Veddige är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Familjen se hit! Här erbjuder vi nu en gedigen enplansvilla i souterräng med stora bonusytor i källaren. Entréplan med stor hall, kök renoverat 2006, helkaklat badrum 2012, gästtoalett, stort vardagsrum och 3 bra sovrum. I källaren finns ytterligare ett bra sovrum, en stor gillestuga, helkaklat badrum, tvättstuga, hobbyrum, matkällare och förråd. Bilen parkerar du smidigt i carporten och på några kliv står du i groventrén i källaren. Perfekt att köra in barnvagn och ha alla familjens ytterkläder där nere. Stor skafttomt om 1394 kvm med högt läge, berg i dagen och rymlig uppfart med plats för flertalet bilar. Den självgående gräsklipparen ingår. Bergvärme från 2011. I Veddige finns förskola, skola, affär, vårdcentral, simhall, ishall mm. Goda kommunikationer till varberg både med buss och tåg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration