Annedalsvägen 9 / Veddige / Varberg

Rymlig villa med högt läge och härliga uteplatser! Bergvärme för bästa komfort.

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea/biarea
185/88 kvm
Driftkostnad
40 395 kr/år
Totalareal
1 394 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Annedalsvägen såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Veddige samt även på Annedalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Veddige är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Familjen se hit! Här erbjuder vi nu en gedigen enplansvilla i souterräng med stora bonusytor i källaren. Entréplan med stor hall, kök renoverat 2006, helkaklat badrum 2012, gästtoalett, stort vardagsrum och 3 bra sovrum. I källaren finns ytterligare ett bra sovrum, en stor gillestuga, helkaklat badrum, tvättstuga, hobbyrum, matkällare och förråd. Bilen parkerar du smidigt i carporten och på några kliv står du i groventrén i källaren. Perfekt att köra in barnvagn och ha alla familjens ytterkläder där nere. Stor skafttomt om 1394 kvm med högt läge, berg i dagen och rymlig uppfart med plats för flertalet bilar. Den självgående gräsklipparen ingår. Bergvärme från 2011. I Veddige finns förskola, skola, affär, vårdcentral, simhall, ishall mm. Goda kommunikationer till varberg både med buss och tåg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Veddige

Veddige är en tätort i Varbergs kommun och är beläget i härliga området Viskadalen. Veddige ligger cirka 20 km från Varbergs centrum och har cirka 2100 invånare.

Nöje

I Veddige finns en trevlig strandpromenad utmed ån Viskan. Utöver det har man närhet till naturen. I centrum finns pizzerian Bella Napoli Pizzeria, Restaurang Viskan och Veddige Grillen. I centrala Veddige finns även Hemköp som tillhandahåller dagligvaror.

Sport och fritid

I Veddige finns en ishall, där tidigare Veddige Vipers hade sin klubb, men som nu mera slagits ihop med Varbergs Hockey och går under namnet Varberg Vipers. Veddiges Bollklubb grundades 1940 och har sin verksamhet i orten. Det finns även en simhall.

Kommunikation

Mellan Veddige och Varberg går tåget en gång i timmen. Föredrar man att åka buss går linje 616 mellan Varberg och Veddige. I fall du väljer att ta bilen är körtiden 22-25 minuter.

Familjeliv

I Veddige ligger Vidhögeskolan som är en F-9. För dem lite yngre finns bl.a Ramstorp förskola, Ringvägens förskola, Vidhöge förskola samt Solkulla förskola.

Tips & inspiration