Hulegårdsstigen 3 / Derome / Veddige / Varberg

Slutpris
3 225 000 kr
Boarea
166 kvm
Driftkostnad
27 296 kr/år
Tomtarea
1 004 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2018-01-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Hulegårdsstigen såldes av oss 2018-01-17. Se alla våra försäljningar i Veddige samt även på Hulegårdsstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Derome är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hulegårdsstigen 3, mitt i Derome på lugn återvändsgata och med gång avstånd till förskola, skola, mataffär och fotbollsplan. Renoverad, hemtrevlig och ytterst välskött 1,5-plansvilla med samma ägare sen byggåret 1972 söker nu ny ägare. Här är det bara att flytta rakt in och börja trivas från första stund. Här bjuds på skön komfort med vattenburen golvvärme i nästan hela entréplan. Renoverat kök och helkaklat badrum samt stora sociala ytor både uppe och nere. Idag finns 3 sovrum och behöver du fler har du möjlighet till ytterligare 2 i entréplan så som ursprungligen. 2007 gjordes en större renovering med bla nytt yttertak, tilläggsisolering och ny panel, garaget byggdes om och det platta taket ersattes med nya takstolar med nytt tak, vattenburen golvvärme och en motordriven port. Samtliga fönster är utbytta till moderna 3-glasfönster. Trädgården har för säljaren varit det stora intresset, vilket tydligt märks. Här bjuds på prydliga odlingar, platsbyggda pallkragar och ett eget växthus. Gräsklippningen fixar robotklipparen åt dig medan du njuter på någon av de trevliga uteplatserna. Derome ligger bra till för pendling längs E6:an, här finns både buss- och tågförbindelser och in till Varberg kör du på ca 10 minuter. Tillträde får du innan våren om du så önskar. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration