Hulegårdsstigen 3

Hulegårdsstigen 3

Slutpris

3 225 000 kr


Derome— Veddige— Varberg

Hulegårdsstigen 3


Slutpris
3 225 000 kr

Derome— Veddige— Varberg

Välkommen till Hulegårdsstigen 3, mitt i Derome på lugn återvändsgata och med gång avstånd till förskola, skola, mataffär och fotbollsplan. Renoverad, hemtrevlig och ytterst välskött 1,5-plansvilla med samma ägare sen byggåret 1972 söker nu ny ägare. Här är det bara att flytta rakt in och börja trivas från första stund. Här bjuds på skön komfort med vattenburen golvvärme i nästan hela entréplan. Renoverat kök och helkaklat badrum samt stora sociala ytor både uppe och nere. Idag finns 3 sovrum och behöver du fler har du möjlighet till ytterligare 2 i entréplan så som ursprungligen. 2007 gjordes en större renovering med bla nytt yttertak, tilläggsisolering och ny panel, garaget byggdes om och det platta taket ersattes med nya takstolar med nytt tak, vattenburen golvvärme och en motordriven port. Samtliga fönster är utbytta till moderna 3-glasfönster. Trädgården har för säljaren varit det stora intresset, vilket tydligt märks. Här bjuds på prydliga odlingar, platsbyggda pallkragar och ett eget växthus. Gräsklippningen fixar robotklipparen åt dig medan du njuter på någon av de trevliga uteplatserna. Derome ligger bra till för pendling längs E6:an, här finns både buss- och tågförbindelser och in till Varberg kör du på ca 10 minuter. Tillträde får du innan våren om du så önskar. Varmt välkommen på visning!


Boarea
166 kvm
Driftkostnad
27 296 kr/år
Tomtarea
1 004 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2018-01-17

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Hulegårdsstigen såldes av oss 2018-01-17. Se alla våra försäljningar i Veddige samt även på Hulegårdsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.