Permatsvägen 24

Permatsvägen 24


Derome— Veddige— Varberg

Permatsvägen 24Derome— Veddige— Varberg

En villa för dig som söker generösa ytor och ett bra läge!

Välkommen till en härlig familjevilla med gott om plats i Derome samhälle! Fastigheten är belägen på återvändsgata och har ett fint läge med baksidan gränsande mot vacker natur. Du får sköna altaner i olika väderstreck och stor balkong under tak med härlig vy. Tomten är på hela 1 146 kvadratmeter så här finns gott om plats för barnens lek, odling mm. Garage med eldriven port och uppfart med tidlös skiffersten.

Inne har vi generösa ytor med både vardagsrum och allrum, ljust kök, 4 sovrum plus ett extra rum samt badrum och stor tvättstuga där du smidigt har dörr ut till trädgården när det är dags att hänga tvätt. Stort plus att du även har dörr ut från både kök, vardagsrum, allrum och ett av sovrummen vilket ger en skön känsla.

I Derome finns bl.a en stor välsorterad ICA-butik, pizzeria, förskolor, Deromeskolan där man går F-3, idrottsplats och en stor fin lekplats. Runt om har du små guldkorn som bl.a Gården vid bron, Kullagårdens glutenfria stenugnsbageri och Byaregårdens Brygghus.

Hoppas vi ses visning!


Boarea/biarea
188/38 kvm
Driftkostnad
31 969 kr/år
Tomtarea
1 146 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2023-12-06

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Permatsvägen såldes av oss 2023-12-06. Se alla våra försäljningar i Veddige samt även på Permatsvägen.

Boka värdering
Adam Birk
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad