Veddige by 25

Veddige by 25

Slutpris

7 625 000 kr


Veddige— Varberg

Veddige by 25


Slutpris
7 625 000 kr

Veddige— Varberg

Pampig herrgårdskänsla!

När man sakta kommer körande genom böljande landskap slås man av den pampiga herrgårdskänslan uppe på höjden. Här har säljaren valt ett verkligen passande läge högt upp på en kulle där de vackra byggnaderna står stolta med vidunderlig utsikt över de natursköna omgivningarna. Här har skapats ett gediget hem med generösa sällskapsytor för dig som vill kunna omges av familj och vänner, 4 rymliga sovrum, elegant helkaklade badrum med bastu och inte minst ett fantastisk inglasat uterum med panoramautsikt ut över landskapet. Stor och gedigen garagebyggnad med plats för tre bilar, vidare finns ett rum med trinettkök och en övervåning som rymmer bl.a ett stort härligt bio-/allrum med balkong, helkaklat badrum, sovrum och ytterligare ett allrum.

Den ljuvliga, parkliknande trädgården som är på hela 5 700 kvm bjuder på fina kullerstensgångar, stämningsfull belysning, flaggstång, bergsknalle, vackra träd och buskar och inte minst altaner i olika väderstreck så du kan njuta av solen från morgonens första strålar till kvällens vackra solnedgång. Utomhusjacuzzi finns här med så tänk att kunna sjunka ner här med lite bubbel och njuta av såväl snöflingor som sakta dalar ner som vårens första fågelkvitter.

Ett paradis som verkligen behöver upplevas på plats för att du ska kunna få den rätta känslan som detta fantastiska hem och läge bjuder på!


Boarea
250 kvm
Driftkostnad
44 700 kr/år
Tomtarea
5 700 kvm
Såld
2021-04-18

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Veddige by såldes av oss 2021-04-18. Se alla våra försäljningar i Veddige samt även på Veddige by.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.