Björnen Ekorren 7 / Åre Björnen / Åre

Stilren & yteffektiv skidåkarlägenhet!

Slutpris
975 000 kr
Boarea
19 kvm
Avgift
1 332 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2019-10-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björnen Ekorren såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på Björnen Ekorren

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åre Björnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Totalrenoverad fräsch lägenhet mitt i populära Årebjörnen i BRF Åreripan. Lägenheten om 19 m² rymmer det mesta man kan önska sig. Stilrent kök med nya vitvaror, matplats och allrumsdel med upp till 4 sängplatser. Kaklat badrum med dusch och WC. Relaxavdelning, bastu och tvättstuga finns i huset. Lägenheten ligger ej på uthyrningsavtal med Skistar idag men kan tecknas om man önskar. Bra förening med god ekonomi. Möbler och inventarier ingår.

Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.