Trollmaxvägen 10

Trollmaxvägen 10


Aspås— Krokom

Trollmaxvägen 10Aspås— Krokom

Fantastisk lägenhet med radhuskänsla och uteplats.

Välkommen till Trollmaxvägen 10 och denna fint renoverade tvåa med genomgående enhetligt golv och smakfullt målade väggar i olika nyanser. Här bor man med radhuskänsla i ett område som påminner om Bullerbyn! En rymlig tvåa med hörnläge på nedre plan med balkong samt uteplats. I avgiften ingår både en carport samt en p-plats som ärvs av tillträdande.

Lägenheten har renoverats smakfullt under 2023 med enhetligt laminatgolv i träimitation och alla väggar nymålade i sammanhängande olika nyanser. Frånluftvärmepumpen installerad och underhållen av föreningen. Lägenheten med sina 63 kvadratmetrar har väl disponerade ytor med ett separat stort sovrum. En modern lägenhet som passar perfekt som ett singelhushåll likväl som till den mindre familjen eller det äldre paret.

Ett perfekt boende för den som vill bo lantligt med behaglig avstånd till all tänkbar service. Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 875 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-05

Mäklarhuset Östersund

Denna lägenhet på Trollmaxvägen såldes av oss 2023-11-05. Se alla våra försäljningar i Aspås samt även på Trollmaxvägen.

Boka värdering
Mustafa Cengiz
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad