Emil Karlssons Väg 23 / Dvärsätt / Krokom

Toppfräsch strandnära villa i Sandnäset

Slutpris
2 850 000 kr
Referensnummer
175 536
Boarea
145 kvm
Driftkostnad
28 302 kr/år
Tomtarea
955 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-02-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Emil Karlssons Väg 23 såldes av oss 2014-02-24. Se alla våra försäljningar i Dvärsätt

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dvärsätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Strandnära och toppfräsch 1-plans villa som är smakfullt inredd med ett högt materialval. Uppförd 2010 i ett plan med en mycket tilltalande planlösning och som erbjuder bland annat 4 sovrum, påkostat och rymligt kök, dubbla bad och duschutrymmen, ljusa och rymliga sällskapsrum. Golvvärme i hela våningsplanet. Välplanerad tomt. Garage med inredd och varmbonad förrådsrum samt vidbyggt carport.

Sandnäset har ett omtyckt läge med absolut närhet till Storsjön strand, golfbana runt knuten och möjlighet till skid och skoteråkning, fiske och vattensport. Marina med brygga med möjlighet till bpt. Till Östersunds stadskärna tar en bilresa ca 15 minuter,

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.