Sandnäsvägen 26

Sandnäsvägen 26

Slutpris

3 777 777 kr


Dvärsätt— Krokom

Sandnäsvägen 26


Slutpris
3 777 777 kr

Dvärsätt— Krokom

Energisnål enplansvilla med sjöutsikt

Välkommen in i denna underbara och välplanerade enplansvilla med sjöutsikt. Nyproducerad med kvalitet rakt igenom. Material- och färgval som harmoniserar med varandra och med en modern planlösning som är fördelad på hela fyra sovrum, två allrum och ett rymligt kök från Vedum. Utöver dessa ytor finns även två duschrum/badrum, tvättstuga med grovingång samt stort soldäck i sydvästligt läge. Fiber är indraget och installerat. Låg driftkostnad tack vare det energisnåla huset som har en energiprestanda nästan hälften av vad som krävs av nybyggda hus. Här bor ni bekvämt med vattenburen golvvärme i alla rummen. Samt en kamin för extra mysfaktor. Plats för stort garage på tomten samt gott om parkeringsyta på uppfarten för fler bilar. Dryga 60 meter till sjön och 20 minuters bilväg till Östersund.


Boarea
144 kvm
Driftkostnad
34 966 kr/år
Tomtarea
913 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.