Sandviksjön 112 / Föllinge / Krokom

Fantastisk timmerstuga strandnära vid Sandviksjön!

Slutpris
460 000 kr
Boarea
54 kvm
Driftkostnad
1 821 kr/år
Tomtarea
1 341 kvm
Rum
2 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på sandviksjön såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Föllinge samt även på sandviksjön

Om du går i säljtankar och bor i närheten av sandviksjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna faluröda timmerstuga beläget strandnära vid Sandviksjön. Fantastiskt läge med vattnet som utsikt utan synliga grannar. Här finns servitut på båtplats, vattentäkt samt med utmärkt fiskevatten i krokarna. Öppen spis & kamin som värme källa och ökad mysfaktor. Stugan är fördelad i entréplan med farstu, tvättrum, "storstuga" med platsbyggd våningssäng, matplats samt mindre kök. Övre planet ett sovloft med plats för sängar. Till stugan finns ett elverk, flyttbar mindre brygga, gasolspis och antenn. Kontakta ansvarig mäklare och boka in en tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.