Byvägen 152 / Frösön / Östersund

PRAKTFULLT I FRÖSÖ-BERGE

Slutpris
5 350 000 kr
Referensnummer
166 398
Boarea/biarea
222/97 kvm
Driftkostnad
42 034 kr/år
Tomtarea
3 347 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan med källare
Såld
2014-04-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Byvägen 152 såldes av oss 2014-04-29. Se alla våra försäljningar i FRÖSÖN

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frösön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Praktfull 30-talsvilla som är förädlad med stil och kvalitet och som erbjuder en storslagen och milsvid utsikt över den Jämtländska fjällvärlden. Villan erbjuder bland annat vackra och spatiösa sällskapsutrymmen, elegant och smakfullt inrett HTH kök med förstklassig utrustning från Gaggenau och Miele och en fantastisk spa-avdelning. På den närmare 3500 kvm stora trädgårdstomten finns en ogenerad solterrass med lusthus och en uppvärmd utomhusjacuzzi. Fastigheten har ett lantligt läge och känsla men med stadspulsen inom några minuters bilfärd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.