Bydalen 454 / Bydalen / Hallen / Åre

Unikt läge i Bydalen vid Dalsjön med "ski-out" läge

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
117,4 kvm
Driftkostnad
26 588 kr/år
Tomtarea
1 690 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2018-08-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Bydalen såldes av oss 2018-08-24. Se alla våra försäljningar i Hallen samt även på Bydalen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bydalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Där Dalsjön möter Drommfjället ligger denna fjällnära fastighet med ett helt unikt läge. Detta ställe är ett mecka för er som gillar friluftsliv.
Längdskidåkning, turskidåkning, utförsåkning, vandring i fjällen samt fiske är alla aktiviteter som kan göras här. Längdspåret hoppar ni snabbt och enkelt på eftersom det passerar precis i närheten av huset.
Utsikt har ni från altanen över sjön samt mot Bydalsfjällen och slalombackarna. "Ski-out" läge underlättar helgen och semestern. Absolut närhet till Bydalens fjällanläggning med service och restaurang.

Två hus finns på tomten och det gör att ni kan enkelt kan bjuda med släkt och vänner, alternativt så väljer ni att hyra ut det ena huset.
Hus nummer 1 har entrén via ursprungshuset "härbret" med varm och ombonad känsla, på övervåning finns ett mysigt sovrum, från härbret kommer ni direkt in till ett stort och rymligt familjekök med vit skåpsinredning. Här finns även kaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter, vardagsrum med burspråk, sovrum med plats till dubbelsäng, ingång från vardagsrum.
Hus nummer 2 uppfördes 2008 och har fint kök i mitten, ett sovrum till höger, fräscht kaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter, vardagsrum samt ytterligare ett sovrum.
Total golvyta är ca 162 kvm + biarea som ej är uppmätt.

Övriga byggnader: 2 st friggebodar, snickarbod sammanbyggt med hus nummer 2, stort vedförråd/skotergarage vägg i vägg med hus nummer 2.

Välkomna att kontakta mäklaren för att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration