Bydalen 454

Bydalen 454

Slutpris

2 050 000 kr


Bydalen— Hallen— Åre

Bydalen 454


Slutpris
2 050 000 kr

Bydalen— Hallen— Åre

Unikt läge i Bydalen vid Dalsjön med "ski-out" läge

Där Dalsjön möter Drommfjället ligger denna fjällnära fastighet med ett helt unikt läge. Detta ställe är ett mecka för er som gillar friluftsliv.
Längdskidåkning, turskidåkning, utförsåkning, vandring i fjällen samt fiske är alla aktiviteter som kan göras här. Längdspåret hoppar ni snabbt och enkelt på eftersom det passerar precis i närheten av huset.
Utsikt har ni från altanen över sjön samt mot Bydalsfjällen och slalombackarna. "Ski-out" läge underlättar helgen och semestern. Absolut närhet till Bydalens fjällanläggning med service och restaurang.

Två hus finns på tomten och det gör att ni kan enkelt kan bjuda med släkt och vänner, alternativt så väljer ni att hyra ut det ena huset.
Hus nummer 1 har entrén via ursprungshuset "härbret" med varm och ombonad känsla, på övervåning finns ett mysigt sovrum, från härbret kommer ni direkt in till ett stort och rymligt familjekök med vit skåpsinredning. Här finns även kaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter, vardagsrum med burspråk, sovrum med plats till dubbelsäng, ingång från vardagsrum.
Hus nummer 2 uppfördes 2008 och har fint kök i mitten, ett sovrum till höger, fräscht kaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter, vardagsrum samt ytterligare ett sovrum.
Total golvyta är ca 162 kvm + biarea som ej är uppmätt.

Övriga byggnader: 2 st friggebodar, snickarbod sammanbyggt med hus nummer 2, stort vedförråd/skotergarage vägg i vägg med hus nummer 2.

Välkomna att kontakta mäklaren för att boka visning!


Boarea
117.4 kvm
Driftkostnad
26 588 kr/år
Tomtarea
1 690 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2018-08-24

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Bydalen såldes av oss 2018-08-24. Se alla våra försäljningar i Hallen samt även på Bydalen.

Boka värdering

Emma Kristina Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.