Mäklare i Östersund

Emma Kristina Nilsson

Emma Kristina Nilsson

Emma Kristina Nilsson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Kontor
Östersund
Talar

Mäklare i Östersund

Emma Kristina Nilsson

Att jobba som fastighetsmäklare är något som jag brinner för. Jag är lyhörd och lägger stor vikt i att ta vara på både säljarens och köparens önskemål och strävar alltid efter att få nöjda och återkommande kunder. Jag har ett gott öga för detaljer och inredning och ger dig gärna värdehöjande tips inför din försäljning. Jag har bred kompetens och förmedlar både hus och bostadsrätter

Bakgrund

Sedan år 2012 har jag jobbat på olika bostadsmarknader som gett mig unik branscherfarenhet och bred kunskap. Jag började min karriär i Stockholm och efter det blev det några år i vackra Skåne. Sedan år 2018 hittar ni mig på Mäklarhuset i min hemstad Östersund. Välkommen att höra av dig till mig om du funderar på att ändra din boendesituation!

Läs gärna mina rekommendationer från Mäklarofferter

“Emma skötte försäljningen bra på alla sätt! Vi blev nöjda och rekommenderar Emma som mäklare till andra bostadssäljare.” “Emma var en bra mäklare och duktig på sitt jobb. Rekommenderar henne vidare!” “Emma har sålt mycket här i området och hon ska även få sälja fler av mina hus i framtiden. Hon skötte alltihopa jättebra och jag blev jäkligt nöjd!”

"Positiv med mycket engagemang"
HittaMäklare
5.0Hitta till oss


Mäklarhuset Östersund Storgatan 34 831 30 Östersund

Öppettider


Kontor:
Mån, Ons, Tors, Fre 9:00-16:00
Tis 10:00-16:00

Telefonväxeln:
Mån, Ons, Tors, Fre 9:00-16:00
Tis 10:00-16:00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.