Emma Nilsson

Att jobba som fastighetsmäklare är något som jag brinner för. Jag lägger stor vikt i att ta vara på både säljarens och köparens önskemål och strävar alltid efter att få nöjda och återkommande kunder. Jag har ett gott öga för detaljer och inredning och ger dig gärna värdehöjande tips inför din försäljning. Jag har bred kompetens och förmedlar både villor och bostadsrätter.

Bakgrund

Sedan år 2012 har jag jobbat på olika bostadsmarknader som gett mig unik branscherfarenhet och bred kunskap. Jag började min karriär i Stockholm och flyttade sedan till Skåne. Efter några år i Skåne längtade jag tillbaka till min hemstad Östersund och det blev naturligt att flytta tillbaka. Välkommen att hör av dig till mig om du funderar på att ändra din boendesituation!

Positiv med mycket engagemang

Emma Nilsson Fastighetsmäklare
Emma Nilsson

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering