Emma Kristina Nilsson - mäklare i Östersund

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (1 omdömen)

Att jobba som fastighetsmäklare är något som jag brinner för. Jag är lyhörd och lägger stor vikt i att ta vara på både säljarens och köparens önskemål och strävar alltid efter att få nöjda och återkommande kunder. Jag har ett gott öga för detaljer och inredning och ger dig gärna värdehöjande tips inför din försäljning. Jag har bred kompetens och förmedlar både hus och bostadsrätter

Bakgrund

Sedan år 2012 har jag jobbat på olika bostadsmarknader som gett mig unik branscherfarenhet och bred kunskap. Jag började min karriär i Stockholm och efter det blev det några år i vackra Skåne. Sedan år 2018 hittar ni mig på Mäklarhuset i min hemstad Östersund. Välkommen att höra av dig till mig om du funderar på att ändra din boendesituation!

Positiv med mycket engagemang

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Emma Kristina Nilsson Fastighetsmäklare
Emma Kristina Nilsson

Fastighetsmäklare

Kontor: Östersund
Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.