Ann Martinsson, ansvarig mäklare i Östersund
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Ann Martinsson

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Frösön—

Östersund




Frösön— Östersund


Förberedd försäljning

Frösön— Östersund


Referensnummer
520 755
Boarea/biarea
147/107 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Frösön

Välkommen till charmiga Frösön, Storsjöns största ö.


01
Fördelar med området
Bussar Skidspår Cykelbanor Nära flygplats Restauranger Sport och friluftsliv Motionsspår Caféer Spa Gym Golf Tennis Ridning Parker/Grönområden Båthamn

02
Kommunikationer

Från Östersund centrum tar du dig med flertalet busslinjer över till Frösön. Det finns även en välunderhållen cykel- och gångbro. För dig med bil gäller datumparkering från 1 oktober till 31 maj. På Frösön ligger också Åre-Östersunds flygplats.


03
Friluftsliv

Vare sig du tillhör idrottseliten, vill hålla dig i trim eller uppskattar en lugn promenad så har Frösön något för dig. Här finns motionsspår, gym, ridskola, två slalombackar och en mindre skidbacke vid namn skidleken för de mindre. För den golfintresserade kan du glädjas av närheten till en av Sveriges vackraste belägna golfbanor på Östersund-Frösö Golfklubb. Utöver dessa alternativ erbjuder Frösön gott om grill- och utsiktsplatser med vy över Storsjön och fjäll. För den som söker en rush av adrenalin så får ni inte missa Surfbukten under sommaren.


04
Skolor

På Frösön finns det totalt 13 skolor varav tio förskolor, två kommunala skolor och en med Waldorfpedagogik upp till årkurs 9.


05
Affärer & utbud för vardagen

Frösön har tre livsmedelsbutiker, närmast stan på Hornsberg har vi Coop. Längre bort mot Frösödal finns ett ICA nära och i Valla har vi ICA supermarket. I övrigt så finner ni bland annat pizzerior, frisörer, en bensinstation och ett par caféer som blir bara ännu fler under sommarmånaderna.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ann!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.