Bydalen 728

Bydalen 728

Slutpris

4 400 000 kr


Bydalen— Hallen— Åre

Bydalen 728


Slutpris
4 400 000 kr

Bydalen— Hallen— Åre

Gediget och välbyggt Forsgrens timmerhus

Påkostad fjällstuga med sutterängplan uppförd år 2003 och väl underhållen under samma ägares tid. Storstuga med Marbodalkök och härligt ljust vardagsrum med öppen planlösning med gott om plats till umgänge. Bekvämligheter som diskmaskin, vedspis och kamin (Handöl) finns . Vid fint väder öppnar man bara altandörrarna och sätter sig ute på den soliga altanen och njuter av den svårslagna utsikten. 3 st sovrum med plats till dubbelsäng fördelat på två plan samt ett sovloft med plats till dubbelsäng. 3 st kaklade badrum fördelat på två plan. På nedre plan i sutterängplanet finns relaxavdelning med dusch och bastu, kaklat badrum med dusch samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finns ett kaklat badrum med jacuzzi och dubbelt handfat med marmorskiva.
Med tanke på alla sovplatser och alla badrum så lämpar sig detta boende utmärkt om man vill bjuda med sig släkt och vänner eller till uthyrning. Skulle även passa bra som permanentboende.

Till skidbacken kan man åka dragbana som finns i närheten, då tar man sig snabbt och smidigt ut till skidbacken, hem från backen kan man också ta sig på skidor. Skoterspåret finns även det i absolut närhet. Till afterski och restaurang är det gångavstånd, vilket underlättar helgen och semestern.

Låga driftskostnader eftersom det är bergvärme som uppvärmningssystem.

I barnvänliga Bydalen finns det något för alla och det är perfekt för er som gillar friluftsliv. Längdskidåkning, turskidåkning, utförsåkning, vandring i fjällen samt fiske är alla aktiviteter som kan göras här.

Välkomna att boka visning samt lämna intresse till mäklaren via telefon 070-602 22 16 eller via mail!


Driftkostnad
18 169 kr/år
Tomtarea
1 108 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-11-08

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Bydalen såldes av oss 2019-11-08. Se alla våra försäljningar i Hallen samt även på Bydalen.

Boka värdering

Emma Kristina Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.