Bydalen 728 / Bydalen / Hallen / Åre

Gediget och välbyggt Forsgrens timmerhus

Slutpris
4 400 000 kr
Driftkostnad
18 169 kr/år
Tomtarea
1 108 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-11-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Höglekardalen Falkvägen såldes av oss 2019-11-08. Se alla våra försäljningar i Hallen samt även på Höglekardalen Falkvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bydalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Påkostad fjällstuga med sutterängplan uppförd år 2003 och väl underhållen under samma ägares tid. Storstuga med Marbodalkök och härligt ljust vardagsrum med öppen planlösning med gott om plats till umgänge. Bekvämligheter som diskmaskin, vedspis och kamin (Handöl) finns . Vid fint väder öppnar man bara altandörrarna och sätter sig ute på den soliga altanen och njuter av den svårslagna utsikten. 3 st sovrum med plats till dubbelsäng fördelat på två plan samt ett sovloft med plats till dubbelsäng. 3 st kaklade badrum fördelat på två plan. På nedre plan i sutterängplanet finns relaxavdelning med dusch och bastu, kaklat badrum med dusch samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finns ett kaklat badrum med jacuzzi och dubbelt handfat med marmorskiva.
Med tanke på alla sovplatser och alla badrum så lämpar sig detta boende utmärkt om man vill bjuda med sig släkt och vänner eller till uthyrning. Skulle även passa bra som permanentboende.

Till skidbacken kan man åka dragbana som finns i närheten, då tar man sig snabbt och smidigt ut till skidbacken, hem från backen kan man också ta sig på skidor. Skoterspåret finns även det i absolut närhet. Till afterski och restaurang är det gångavstånd, vilket underlättar helgen och semestern.

Låga driftskostnader eftersom det är bergvärme som uppvärmningssystem.

I barnvänliga Bydalen finns det något för alla och det är perfekt för er som gillar friluftsliv. Längdskidåkning, turskidåkning, utförsåkning, vandring i fjällen samt fiske är alla aktiviteter som kan göras här.

Välkomna att boka visning samt lämna intresse till mäklaren via telefon 070-602 22 16 eller via mail!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.