Månsåsen 296 / Hallen / Åre

Gamla Lanthandeln

Slutpris
870 000 kr
Boarea/biarea
ca 150/200 kvm
Driftkostnad
41 965 kr/år
Totalareal
3 750 kvm
Såld
2019-04-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Månsåsen såldes av oss 2019-04-08. Se alla våra försäljningar i Hallen samt även på Månsåsen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hallen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill ni bo i ett hus med massor av charm och kanske driva eget alternativt hyra ut eller bo i generationsboende?
Detta hus är sannerligen ett speciellt hus, ett hus som har den rätta känslan, ett hus att förälska sig i, ett hus att förverkliga drömmarna i.
När man svänger in på uppfarten slås man av en pampig byggnad som tonar upp sig. Det ser ut lite som ett träslott och det är den gamla lanthandeln i byn Månsåsen som nu är till försäljning.
Många har historier att berätta om fastigheten hur det var när det drevs som lanthandel, Café, mötespunkt m.m.
På entréplan i detta hus finns en lokal om fem rum i bra skick med gott om ytor, med industrikök, toalett och gott om sittplatser för gäster.
En trappa upp finner ni en ombonad och charmig lägenhet med fem rum och kök. Köket har originaldetaljer bevarade, som den platsbyggda bänken med vedförvaring. Två vackra kakelugnar pryder TV-rum och vardagsrum.
Förutom de generösa ytorna i boningshuset finns dessutom: En lada med gott om utrymme till förvaring, garagebyggnad med två portar samt förvaringsmöjlighet.

Nu vill nuvarande ägare lämna över denna fantastiska fastighet till en ny ägare som gillar/uppskattar huset lika mycket som de har gjort. Kolla gärna på bilderna och ta en rundtur i huset.

Varmt Välkomna att boka visning med mäklaren!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration