Gåxsjö 340 / Hammerdal / Strömsund

Villa i lummiga Gåxsjö

Slutpris
750 000 kr
Boarea
128 kvm
Driftkostnad
30 583 kr/år
Tomtarea
3 463 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-10-31
Bostaden är såld!

Denna villa på gåxsjö såldes av oss 2019-10-31. Se alla våra försäljningar i Hammerdal samt även på gåxsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammerdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Gåxsjö och denna villa med anor från tidigt 1900-tal som bockar av många av de populära punkterna för villasökare. Bergvärme, check! Gärdsgård, check! Vedspis, check! Dessa smådetaljer tillsammans med så mycket annat som ett renoverat badrum , fiberanslutning och mycket förvaringsutrymme på den stora tomten gör huset till något som tilltalar de flesta. Välkommen till denna trevliga by med aktiv byaförening och mycket fritidsaktiviteter såsom fiske, vandring och skidåkning med endast en dryga timmes restid till Östersund centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.