Färjestadsgatan 6

Färjestadsgatan 6

Slutpris

2 750 000 kr


Hede— Härjedalen

Färjestadsgatan 6


Slutpris
2 750 000 kr

Hede— Härjedalen

I hjärtat av Härjedalen ligger denna unika gård!

Genom Hede slingrar sig Ljusnans fiskrika och porlande vatten. Här ligger Färjestadsvägen 6, en unik och väl omhändertagen gård med ett fantastiskt läge.

Gården var i samma familjs ägo i över hundra år innan nuvarande ägare tog över nycklarna 2010. Sedan dess har många timmar spenderats till att rusta och renovera. Idag möts du av en öppen gårdsplan bestående av ett hemtrevligt boningshus, en lada perfekt för sommarens tillställningar samt förvaring. Det gamla härbret används idag bara som förvaring, men varför inte återställa det som en sovkammare, precis som förr. Det timrade gårdshuset är under rustning och har hittills fått ny panel och nya fönster. Boningshuset är inbjudande och hemtrevligt. Gamla slipade trägolv, flera sällskapsytor och en takad altan.

Tomten ligger fritt och soligt där du kan njuta av solens strålar från tidig morgon till sen kväll. Här finns en vedeldad badtunna och en fiskrök. En kort promenad över den egna fastigheten leder ned till älven där du kan dricka morgonkaffet i vindskyddet och sedan lägga i kanoten för en dagstur.

I Hede finns alla bekvämligheter som du kan behöva. Matvarubutik, apotek, bankomat, hälsocentral, blomsterbutik, järnaffär, möbelaffär, gym, systembolagsutlämning, camping med utomhuspool, pizzerior, restaurang, skola och förskolor. Sommartid har du möjlighet att spela golf på den vackra golfbanan som bjuder på en 18 håls parkbana. Skidanläggningarna Vemdalsskalet och Björnrike når du på cirka 45 minuter och till västra fjällvärlden med dragna längdspår i världsklass i Härjedalen når du på cirka 60 minuter.

Kom och upplev Hede och Härjedalen när det är som bäst!


Boarea/biarea
86/21 kvm
Driftkostnad
37 451 kr/år
Tomtarea
3.8230 ha
Fastigh.bet
HÄRJEDALEN HEDE KYRKBY 30:16
Objekttyp
Fritid
Såld
2023-09-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.