Lunåkröken 115

Lunåkröken 115

Slutpris

635 000 kr


Hede— Härjedalen

Lunåkröken 115


Slutpris
635 000 kr

Hede— Härjedalen

En timmerstuga mitt i naturen vid en å

En liten men gediget timrad stuga med susande tallar runt omkring och en porlande å strax nedanför. Detta är en idyll för dig som gillar naturen och en enkel men väl fungerande tillflyktsort. Ett enkelt kök med vedspis. Här finns inget vatten indraget men el finns även om nuvarande ägare lyst upp stugan med fotogenlampor till stor del. Tvättrum med handfat, men även en gammal kommod med vattenbringare. Allt avskärmat från resten av stugan endast med ett draperi idag. Storstugan med ryggåstak rymmer både sittgrupp, en större matmöbel och den obligatoriska öppna spisen. Från storstugan når man också en veranda men utsikt ned mot ån som ligger endast 30 m bort. Det är där tar du upp middagsfisken! På fastigheten finns ett kallförråd.

Det finns fler stugor i området så man är ändå inte helt ensam men tillräckligt för att uppleva det så. Till Hede tar man sig på 5 minuter med bil och då har du tillgång till matbutik, möbelaffär, färgaffär, järnaffär, pizzerior, apotek, vårdcentral, skola, förskolor och lite till. Till skidanläggningarna på Björnrike och Vemdalsskalet tar du dig på 15 - 20 minuter med bil och skoterleden som tar dig ut i fjällvärlden ligger 300 m bort. Titta in i vår VR-visning i annonsen så får du se en tydligare bild av stugan och boka sedan en personlig visning med oss på plats!


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
11 124 kr/år
Tomtarea
1 529 kvm
Rum
2 rum
Såld
2021-08-10

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Lunåkröken såldes av oss 2021-08-10. Se alla våra försäljningar i Hede samt även på Lunåkröken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.