Beljom / Järpen / Åre

Charmig timmerstuga i Beljom, Kall

Boarea
20 kvm
Totalareal
2 822 kvm
Rum
1 rum
Såld
2019-10-07
Bostaden är såld!

Denna villa på beljom såldes av oss 2019-10-07. Se alla våra försäljningar i Järpen samt även på beljom

Om du går i säljtankar och bor i närheten av beljom är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt timrat härbre med loft på egen tomt i lilla byn Beljom ca 150 meter från Kallsjön. Beljom ligger mellan Kall och Kallsedet på Kallsjöns nordöstra strand. Gammal timmerstomme från 1700-talet som är färdigställd på plats 2014. Låga driftskostnader då stugan värms upp via vedkamin. Utedass, matkällare och vedbod. Stugan inrymmer "storstuga" med enklare köksdel. Plats för matbord och sängplatser. Trappa upp till sovloft.

Kallbygden är känd för sina vackra vyer och stora möjligheter till ett rikt friluftsliv. Fiskemöjligheter både sommar och vintertid. Vandringsleder mm. Vill man känna på Åres slalombackar och puls så är det endast en timmes resa med bil. Läs gärna mer om vad Kallbygden har att erbjuda på länken Kallbygden info under faktafliken, dokument och länkar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.