Gastkullevägen 41B / Järpen / Åre

Rymlig 3:a centralt i Järpen!

Slutpris
725 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 027 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2020-03-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på gastkullevägen såldes av oss 2020-03-16. Se alla våra försäljningar i Järpen samt även på gastkullevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järpen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Gastkullevägen i Järpen ligger denna 3:a om 74 m² högst upp i huset i den övre av föreningens två byggnader. Stor och rymlig hall, två sovrum, badrum med badkar, trivsamt kök och ett stort vardagsrum med utgång till balkong. Uppvärmning och fiber ingår i månadsavgiften! Närhet till centrum, skola, mataffärer, apotek, biograf, elljusspår, skoterled mm.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.