Gastkullevägen 41C / Järpen / Åre

Välplanerad fräsch 2:a med inglasad balkong!

Slutpris
625 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 578 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2020-10-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på gastkullevägen såldes av oss 2020-10-06. Se alla våra försäljningar i Järpen samt även på gastkullevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järpen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och fräsch 2:a om 64 m² på 1:a våningen med utsikt ner mot sjön Liten och fjällen. Lägenheten bjuder på ljusa och lättmöblerade kvadratmeter i genomgående gott skick. Mysig inglasad balkong i soligt läge. Vardagsrum med plats att möblera med både soffgrupp och matbord. Stort sovrum i läge norr, som enkelt möbleras med dubbelsäng och har gott om garderober. Charmigt fullutrustat kök. Badrum med badkar och tvättmaskin. Lättsamt boende där värme och fiber ingår i avgiften. Gångavstånd till skola, mataffärer, Röjsmohallen, Norrgym mm.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.