Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Järpen / Huså
Huså Sveavägen
Pris: 250 000 kr
Anmäl bud
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Avstyckningar från Huså 1:42 och 1:25

Järpen - Huså / Huså Sveavägen

Tomtområde för fritidshusbebyggelse på sluttningen invid Huså liftsystem med en fantastisk utsikt över Kallsjön. Totalt säljs 28 tomter i två etapper med möjlighet till båtplats vid Kallsjöns strand. Väg, VA samt el ingår i tomtpriset. Generösa byggrätter om max 200 kvm byggarea, inklusive uthus/garage. Tomterna varierar mellan ca 1000-2400 kvm. Tomtpris från 250 000 kr. Avstånd till Åre ca 2,5 mil samt till Järpen ca 2,5. Till Årebjörnens skidområde är det ca 1,5 mil. Slalom, turåkning, fiske och gott om skoterleder mm finns i närområdet.

Sommarbilder
Sommarbilder
Slalombacken
Slalombacken
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Den Djupa Gruvans krog invid liften
Den Djupa Gruvans krog invid liften
Fakta om tomtmarken
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Byggrätt, anslutningar mm
  Varje tomt får bebyggas med en fristående huvudbyggnad som får ha 2 våningar inklusive eventuell suterrängvåning. Fasaderna ska i huvudsak vara av trä och målas i dämpade toner.Tak ska i huvudsak utföras som sadeltak och vara av ett icke reflekterande material. Uppvärmning: Fossila bränslen och direktverkande el (el-radiatorer) får inte användas. Högsta tillåtna nockhöjd är 8 meter. Byggrätt om max 200 kvm inklusive uthus/garage. Kommunalt vatten/Samfällighet kommer att bildas, kommunalt avlopp/Samfällighet kommer att bildas.
Tomt/Servitut
 • Totalareal
  0 kvm
 • Tomtbeskrivning
  Friköpta tomter mellan ca 1000 - 2400 kvm. Tomterna är naturtomter i sluttning med sjöutsikt.
Övrigt
 • "Åre´s framsida", brukar man i folkmun kalla Huså för. Det här är byn som ligger ner mot Kallsjöns strand och som är känd både för Huså Bröd och Huså Getgård. En gång en stor bruksort - minnena från den tiden finns fortfarande kvar i bl a Huså Herrgård - som idag bedriver sommarverksamhet med matservering. I Huså bjuds man många olika aktiviteter, sommar som vinter. Här kan man åka skidor både på längden och tvären, köra skoter på leder runt Kallsjön, vandra på fina sommarleder runt Åreskutan, eller varför inte ta en tur med islandshäst hos Huså Ridning. På gruvbacken i Huså, där liften ligger, serveras dagtid skidåkarmat och fika, och på kvällstid välkomnas man av dukade bord, levande ljus och en fullständig meny. Med liften tar man sig snabbt upp i backen för vidare transport, om man så önskar, över till Stensdalen på Åresidan. Transporten sker antingen med vessla eller skoter. Vid Kallsjöns strand finns en brygga där Ångaren Drottning Sofia på beställning lägger till. Här har man också möjlighet till egen båtplats till en kostnad av 600:-/år, som man erlägger till Huså/Sulvikens Fiskevårdsförening.
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Tomt
Området
Vägbeskrivning
 • Vägbeskrivning
  Tomtområde för fritidsbebyggelse i Huså, alldeles invid liften i Huså. Följ skyltningen så kommer man fram till skidliften och nedfarterna i Huså. Precis där börjar tomtområdet, till vänster om liften. Följ skyltning.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten