Mo 225 / Järpen / Åre

Smultronställe med älven som närmsta granne!

Slutpris
600 000 kr
Boarea/biarea
20/10 kvm
Driftkostnad
2 097 kr/år
Tomtarea
1 049 kvm
Rum
2 rum
Såld
2020-07-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på mo såldes av oss 2020-07-08. Se alla våra försäljningar i Järpen samt även på mo

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järpen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Mo och denna rofyllda plats med Indalsälven strömmande alldeles intill knuten. Hit tar du dig antingen via den lilla skogsvägen från Mo eller via båt från Järpen. Vintertid går det bra att ta skotern (via skoterled) eller skidorna om man väljer att inte ploga upp vägen som är bommad. I den lilla gläntan i skogen finns två röda stugor med vita knutar. En härlig terrass att avnjuta morgonkaffet på. Huvudstugan rymmer ett enda rum med värmande vedspis, (finns ingen el). Liten köksdel med avställningsyta. Gasol för kylskåp och spis med plats för utvändig behållare. Allrumsdel med våningssängar. Gäststuga med sovplatser. På tomten finns även förrådsbod med utedass samt vedbod.
En bit längre upp i strömmen ligger omtalade Ristafallet och längs vandringsleden på norra älvstranden nedströms Ristafallet finns Olavs källa, som antas ha släckt medeltida pilgrimers törst på deras färd till Olav den heliges grav i Nidaros (Trondheim). Ristafallet och naturen i anslutning till fallet betraktas som skyddat naturområde, fridlyst enligt svensk lag.

Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.