Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Klövsjö
Buttegränd 8
Utgångspris: 250 000 kr
Högsta bud: 250 000 kr Budgivning
Tomtarea: 2638 kvm
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Berg Klövsjö 15:27

Klövsjö / Buttegränd 8

Tomt i vackra Klövsjö By

Tomt mitt i Klövsjö med härlig bykänsla, högt och fint läge. Tomten ligger i kanten av en grästäkt, utanför detaljplanerat område, och säljs utan anslutningar gällande V/A och el. En bygglovsansökan prövas individuellt.

Fakta om tomtmarken
Beskrivning
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  2638 kvm
 • Vattenareal
  0 kvm
 • Totalareal
  2638 kvm
 • Tomtbeskrivning
  Tomten ligger utanför detaljplanerat område och prövning görs individuellt vid bygglovsansökan.
  Anslutning till kommunalt vatten och avlopp är möjligt, tomten ligger inom kommunalt verksamhetsområde.
 • Rättigheter last
  Avtalsservitut: Kraftledning - Se beskrivning, Avtalsservitut: Ledning - Se beskrivning, Avtalsservitut: Kraftledning - Se beskrivning, Avtalsservitut: Vattenledning mm - Se beskrivning, Avtalsservitut: Vattentäkt - Se beskrivning, Avtalsservitut: Vatten mm - Se beskrivning
 • Inskrivna servitut och övriga gravationer
  Avtalsrättighet Kraftledning, Avtalsrättighet Ledning, Avtalsrättighet Kraftledning, Avtalsrättighet Vatten mm, Avtalsrättighet Vattenledning mm, Avtalsrättighet Vattentäkt
Ekonomi
 • Taxeringsvärde
  175 000 kr (Fastställt avseende år 2012)
 • Byggnadsvärde
  0 kr
 • Markvärde
  175 000 kr
 • Typkod
  210 Småhusenhet, tomtmark
 • Upplåtelseform
  Tomt
Området
 • Klövsjö by

  Klövsjö ligger i en dalsänka mitt i den svenska fjällvärlden. I Klövsjö by bor ca 430 personer och under senare tid har allt fler visat intresse till att flytta hit.
  Klövsjö har mycket att erbjuda både vinter- och sommartid. Utöver närheten till naturen finns här även tillgång till restauranger, caféer, livsmedelsbutik, bygghandel, förskola, skola och annat som behövs för att vardagen ska fungera. Trots avståndet till större stad finns här tillgång till den mesta service man kan tänka sig, tack vare ett stort antal företagare. I byn finns ett gårdsmejeri, ett stenugns bageri och ett gårdsbryggeri. Här ligger också butiken Skoterdelen som även driver en framgångsrik nätbutik. I närheten finns en omtyckt 18-håls golfbana och mycket fina fiskevatten. Mer info finns på klovsjoby.se

  Destination Vemdalen innefattar resmålen och Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike. Varje skidområde har sin egen unika profil. Här åker du på riktiga fjäll med rejäla fallhöjder. Vemdalen är snösäkert – första liften öppnar redan i november och säsongen sträcker sig ända fram till april. Totalt 58 nedfarter och 35 liftar på ett och samma skipass.
  I Vemdalen finns 50 km preparerade längdspår både för klassisk åkning och skate och 18 mil rösade leder på fjällen som passerar mysiga fikastopp.

  Sommartid erbjuds fjällvandring, cykling, kanot, ridning, jakt, varierat fiske och skogen som bjuder på svamp och bär. Närhet till Sonfjällets nationalpark. För den som tycker om golf, finns det möjlighet att välja mellan Hede och en kuperad och utmanande och naturskön 18-hålsbana i Klövsjö.

  Mer info om vad som händer i Vemdalen - alla årstider, besök vemdalen.se
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn