Panoramavägen 5 / Klövsjö Skidområde / Klövsjö / Berg

Nybyggt nära backarna

Slutpris
3 650 000 kr
Driftkostnad
26 738 kr/år
Totalareal
1 138 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-12
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Panoramavägen såldes av oss 2020-01-12. Se alla våra försäljningar i Klövsjö samt även på Panoramavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klövsjö Skidområde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta nybyggda hus blir du den första att ta i besittning och den första som får njuta av de fyra sovrummen, två badrum med dusch, varav ett med bastu och det fantastiska allrummet/köket med kamin och härliga fönsterpartier. Huset ligger precis vid en knapplift som tar dig ut i Klövsjös skidsystem. Här ligger också en barnbacke och som närmaste granne har man en upplyst pulkabacke. Cirka 500 m bort går ett elbelyst längdspår. Det här är verkligen en toppenläge för både stora och små! I Klövsjö bygger man nu ett nytt hotell med ny restaurang, relax och butik. I området finns också en skidshop och ytterligare en restaurang. Det händer helt enkelt mycket i området. Kanske Klövsjö och det här fina, nybyggda huset blir ditt nya tillhåll framöver!

Varmt välkomna att ta kontakt med oss för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Klövsjö Skidområde

Några kilometer utanför Klövsjö by ligger fjällanläggningen Klövsjö Skidområde. Hjärtat i skidområdet består av Hotell Klövsjöfjäll. Här står nu ett nytt hotell som premiäröppnade sommaren 2020. Hotellet har redan blivit mycket uppskattat.

Skidåkning

I Klövsjös skidområde finns de mest utmanande backarna och kallas inte för skidåkarnas skidanläggning för ingenting. Samtidigt erbjuds även gröna och blå pister och ett barnområde. Området hänger via en transportlift ihop med Storhogna som erbjuder en snällare skidåkning. Här finns fina preparerade längdspår som hänger ihop med 18 mil spår man kan ta sig an under sin vistelse.

Service och restauranger

Sommaren 2020 stod ett nytt hotellklart. Det består av 5 våningar med 38 dubbelrum, gym, restaurang och outletbutik. Här kan man ta emot konferenser och större grupper både sommar och vinter. I området finns ockå SkistarShop med skidhyra, liftkortsförsäljning och gästservice. I samma byggnad ligger Klövsjö Sportshop som säljer sportartiklar och kläder. I området finns idag två restauranger. I klövsjö by, någon kilometer bort, finns ICA-butik, bageri, restauranger och en byggshop.

Kommunikationer

Känns det långt att åka bil till Vemdalen/Klövsjö, kan du boka en både miljövänlig och smidig resa med tåg till/från järnvägsstationen Röjan/Vemdalen där transferbuss Snöpendeln ansluter för vidare resa till/från Klövsjö, Storhogna, Vemdalsskalet, Vemdalen by och Björnrike. Transfertid 10 – 25 minuter. Tågen går från Malmö via Göteborg och vidare uppåt utan byten. Det går också dagtåg från Stockholm. Tågen går under vintern. Sommartid går inlandsbanan förbi Röjan. Från Cityterminalen i Stockholm och hela vägen till Vemdalen kan du också åka med bussen Härjedalingen som sedan stannar på flera ställen i vårt område. Härjedalingen går hela året. Man kan även flyga till Sveg eller Östersund från Stockholm Arlanda. Snöpendeln går mellan skidområdena dagtid under vintern.

Familjeliv

Sommaren blir en allt mer välbesökt period i hela området. Sommargästen rör sig också runt och tar del av aktiviteter i ett större område än vintergästen. Man satsar därför vidare med nya investeringar. I området finns pumptrack- och shorttrackbanor för cykel, man inventerar övriga cykelleder och skapar äventyrsvandringar för barn. Har man Klövsjö som bas finns vårt högsta och mest spektakulära vattenfall alldeles i närheten och hela familjen kan njuta av miljön. I närområdet finns mycket att upptäcka. Vad sägs om många olika vattenfall, korta barnvänliga fjällturer, ridning, paddling eller fiske?

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.