Sjöbergs väg 1

Sjöbergs väg 1

Slutpris

3 700 000 kr


Klövsjö Skidområde— Klövsjö— Berg

Sjöbergs väg 1


Slutpris
3 700 000 kr

Klövsjö Skidområde— Klövsjö— Berg

Unikt fjällboende med sjö och fjällutsikt!

Vill du flytta in i ett nybyggt hus som kräver minimalt av underhåll och renoveringar i flera år framöver? Här flyttar du in och sätter din egen prägel i din egna fjälloas, du inreder precis som du vill och kan njuta av tillvaron i Klövsjö både sommar som vinter. Med allt i ett plan blir livet enkelt och passar utmärkt såväl för barnfamiljen som för paret. Du som söker ett härligt fritidsboende är hjärtligt välkommen.

95 smarta kvadratmeter med höga fönster i sydväst som bjuder på en magisk utsikt över Svartåstjärnen. De skapar en rymd hela huset och en hemligtrevlig känsla. Njut av morgonsolen med en kopp kaffe vid köksfönstret där du tillagar frukosten som alltid smakar lite bättre i fjällen. Här har du det viktiga vardagsrummet med över 3,5 meter i takhöjd och värmande kamin redo (kommer att installeras inom kort). Här samlas familj och vänner mer än gärna. Bara det är övertalande nog om varför du ska flytta hit. Huset har genomgående trägolv i ljus färg och träbeklädda väggar och tak i grå borstad slätspont. I samtliga rum finns även takspottar för maximal bekvämlighet. Det rymliga badrummet är helkaklat med grå klinker och vita kakelplattor. Med wc, dusch och tvättmaskin. Är inte det nog så finns det självklart en bastu som förmodligen kommer användas hela året.

Läget vid återvändsgatan är uppskattat och du har badplats precis utanför dörren sommartid, skoterleden där vintertid och kanske det bästa av allt - fånga middagen i tjärnen hela året. Naturen är ständigt närvarande och du cyklar, springer, plockar blåbär, susar nerför pisten eller tar säsongens första magiska stavtag i närområdet.

Klövsjö skidområde är en snabb växande destination och människorna som väljer Klövsjö gör det för närheten till naturen och äventyren som väntar runt hörnet. Från Klövsjö hotell är det pistade längdspår 3 och 5 km som är upplysta under kvällstid. Fantastiska restauranger i närområdet och med bara ett par kilometer bort når du ännu fler restauranger, matvarubutik, bageri och barnomsorg. Sommartid är den omtalade och mycket omtyckte golfbanan en populär aktivitet.

Välkommen att boka din visning i detta unika fjällboendet!


Boarea
95 kvm
Driftkostnad
21 781 kr/år
Totalareal
1 208 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-03-03

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Sjöbergs väg såldes av oss 2023-03-03. Se alla våra försäljningar i Klövsjö samt även på Sjöbergs väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.