Stortravägen 6 / Klövsjö/ Katrina / Klövsjö / Berg

Välvårdad stuga Klövsjö

Slutpris
2 383 000 kr
Boarea/biarea
88/6 kvm
Driftkostnad
33 639 kr/år
Totalareal
1 799 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-12-13
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Stortravägen såldes av oss 2018-12-13. Se alla våra försäljningar i Klövsjö samt även på Stortravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klövsjö/ Katrina är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta är en mycket inbjudande och välhållen stuga som skänker sina ägare skön avkoppling alla årstider. Storstugan har ryggåstak och rymmer både sittgrupp och matplats. Här kan man njuta av utsikt mot skidbackarna i Klövsjös skidområde och man har utgång till en härlig altan i söderläge med samma utsikt. Stugan har tre sovrum, varav ett med dubbelsäng. Badrummet är delvis renoverat och utrustat med tvättmaskin, dusch, wc och bastu. På tomten finns en fin gäststuga med fyra sängplatser, kyl/frys, matplats, bäddsoffa, våningssäng och ett badrum med dusch och wc. På fastigheten finns även ett garage för bil, skoter, ved eller annat. Stugan och gäststugan säljs fullt möblerad.
Från stugan har man ca 100 m genom skogen till Klövsjös fina, elbelysta längdspår och ca 600 m till liftar och restaurang. På gångavstånd ligger sjön Svartåstjärn med bland annat möjlighet till fiske alla årstider.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration