Stortravägen 6

Stortravägen 6

Slutpris

2 383 000 kr


Klövsjö/ Katrina— Klövsjö— Berg

Stortravägen 6


Slutpris
2 383 000 kr

Klövsjö/ Katrina— Klövsjö— Berg

Välvårdad stuga Klövsjö

Detta är en mycket inbjudande och välhållen stuga som skänker sina ägare skön avkoppling alla årstider. Storstugan har ryggåstak och rymmer både sittgrupp och matplats. Här kan man njuta av utsikt mot skidbackarna i Klövsjös skidområde och man har utgång till en härlig altan i söderläge med samma utsikt. Stugan har tre sovrum, varav ett med dubbelsäng. Badrummet är delvis renoverat och utrustat med tvättmaskin, dusch, wc och bastu. På tomten finns en fin gäststuga med fyra sängplatser, kyl/frys, matplats, bäddsoffa, våningssäng och ett badrum med dusch och wc. På fastigheten finns även ett garage för bil, skoter, ved eller annat. Stugan och gäststugan säljs fullt möblerad.
Från stugan har man ca 100 m genom skogen till Klövsjös fina, elbelysta längdspår och ca 600 m till liftar och restaurang. På gångavstånd ligger sjön Svartåstjärn med bland annat möjlighet till fiske alla årstider.


Boarea/biarea
88/6 kvm
Driftkostnad
33 639 kr/år
Tomtarea
1 799 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-12-13

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Stortravägen såldes av oss 2018-12-13. Se alla våra försäljningar i Klövsjö samt även på Stortravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.