Stortravägen 6 / Klövsjö/ Katrina / Klövsjö / Berg

Välvårdad stuga Klövsjö

Slutpris
2 383 000 kr
Boarea/biarea
88/6 kvm
Driftkostnad
33 639 kr/år
Tomtarea
1 799 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-12-13
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Stortravägen såldes av oss 2018-12-13. Se alla våra försäljningar i Klövsjö samt även på Stortravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klövsjö/ Katrina är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta är en mycket inbjudande och välhållen stuga som skänker sina ägare skön avkoppling alla årstider. Storstugan har ryggåstak och rymmer både sittgrupp och matplats. Här kan man njuta av utsikt mot skidbackarna i Klövsjös skidområde och man har utgång till en härlig altan i söderläge med samma utsikt. Stugan har tre sovrum, varav ett med dubbelsäng. Badrummet är delvis renoverat och utrustat med tvättmaskin, dusch, wc och bastu. På tomten finns en fin gäststuga med fyra sängplatser, kyl/frys, matplats, bäddsoffa, våningssäng och ett badrum med dusch och wc. På fastigheten finns även ett garage för bil, skoter, ved eller annat. Stugan och gäststugan säljs fullt möblerad.
Från stugan har man ca 100 m genom skogen till Klövsjös fina, elbelysta längdspår och ca 600 m till liftar och restaurang. På gångavstånd ligger sjön Svartåstjärn med bland annat möjlighet till fiske alla årstider.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Klövsjö Skidområde

Några kilometer utanför Klövsjö by ligger fjällanläggningen Klövsjö Skidområde. Hjärtat i skidområdet består av Hotell Klövsjöfjäll. Här pågår nu en större utbyggnad inför säsongen 19/20.

Skidåkning

I Klövsjös skidområde finns de mest utmanande backarna och kallas inte för skidåkarnas skidanläggning för ingenting. Samtidigt erbjuds även gröna och blå pister och ett barnområde. Området hänger via en transportlift ihop med Storhogna som erbjuder en snällare skidåkning. Här finns fina preparerade längdspår som hänger ihop med 18 mil spår man kan ta sig an under sin vistelse.

Service och restauranger

I mars 2020 ska ett nytt hotell stå klart, sammanbyggt med dagens hotell. Här blir det 5 våningar med 38 dubbelrum, gym, restaurang och outletbutik. Här ska man kunna ta emot konferenser och större grupper både sommar och vinter. I området finns ockå SkistarShop med skidhyra, liftkortsförsäljning och gästservice. I samma byggnad ligger Klövsjö Sportshop som säljer sportartiklar och kläder. I området finns idag två restauranger. I klövsjö by, någon kilometer bort, finns ICA-butik, bageri, restauranger och en byggshop.

Kommunikationer

Känns det långt att åka bil till Vemdalen/Klövsjö, kan du boka en både miljövänlig och smidig resa med tåg till/från järnvägsstationen Röjan/Vemdalen där transferbuss Snöpendeln ansluter för vidare resa till/från Klövsjö, Storhogna, Vemdalsskalet, Vemdalen by och Björnrike. Transfertid 10 – 25 minuter. Tågen går från Malmö via Göteborg och vidare uppåt utan byten. Det går också dagtåg från Stockholm. Tågen går under vintern. Sommartid går inlandsbanan förbi Röjan. Från Cityterminalen i Stockholm och hela vägen till Vemdalen kan du också åka med bussen Härjedalingen som sedan stannar på flera ställen i vårt område. Härjedalingen går hela året. Man kan även flyga till Sveg eller Östersund från Stockholm Arlanda. Snöpendeln går mellan skidområdena dagtid under vintern.

Familjeliv

Sommaren blir en allt mer välbesökt period i hela området. Sommargästen rör sig också runt och tar del av aktiviteter i ett större område än vintergästen. Man satsar därför vidare med nya investeringar. Sommaren 19/20 skapar man pumptrack- och shorttrackbanor för cykel och lekplats på Storhogna, man inventerar övriga cykelleder och skapar äventyrsvandringar för barn. Har man Klövsjö som bas finns vårt högsta och mest spektakulära vattenfall alldeles i närheten och hela familjen kan njuta av miljön. I närområdet finns mycket att upptäcka. Vad sägs om många olika vattenfall, korta barnvänliga fjällturer, ridning, paddling eller fiske?

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.