Stortravägen 33

Stortravägen 33


Klövsjö Skidområde— Klövsjö— Berg

Stortravägen 33



Klövsjö Skidområde— Klövsjö— Berg

Genuin fjällstuga i Klövsjö

Välkommen till denna välbehållna fjällstuga som ligger i Klövsjö skidområde med gångavstånd till både pister och längdspår.
Gångavstånd är det också in till torget där ni finner Skistarshop samt hotell Klövsjöfjäll som erbjuder både restaurang, butik, spa och gym.

Ryggåstak med synliga bjälkar och en vacker öppen spis med kasett skapar en hög mysfaktor i kök och allrum som har öppen planlösning.
Med tre sovrum samt en gäststuga med platsbyggd våningssäng finns det plats för den stora familjen.
På tomten finns också en byggnad med förvaringsmöjligheter samt en vedeldad bastu som är underbar att kunna värma sig i efter en dag på fjället.

Klövsjö skidområde hänger via en transportlift ihop med Storhogna som också erbjuder skidåkning och flera bekvämligheter.
Här finns fina preparerade längdspår som erbjuder totalt 18 mil spår. Med bil eller buss når man även Vemdalsskalets samt Björnrikes skidområden inom ca 30 minuter.

Varmt välkommen att kontakta oss för visningsbokning!


Boarea/biarea
58/9 kvm
Driftkostnad
27 765 kr/år
Tomtarea
1 644 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-12-09

Mäklarhuset Vemdalen

Denna fritidshus på Stortravägen såldes av oss 2022-12-09. Se alla våra försäljningar i Klövsjö samt även på Stortravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.