Behållare Behållare
Dela
Krokom
Referensnummer
527 693
Rum
2 rum

2:a i fint skick i centrala Krokom

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Status Check Kostnadsfri muntlig värdering
Status Check Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.


Området

Krokom

Krokom är en tätort i Krokoms kommun, beläget ca 2 mil nordväst om Östersund. Här finns flera trevliga villaområden, områden med radhus samt bostadsrätter. I utkanten av Krokom finns även gårdar och lantbruk.
Närheten till staden, friluftslivet samt det stora utbudet av allmän service gör Krokom till en populär ort för både barnfamiljer och pensionärer.

Fördelar med området

Golf Barnvänligt Fiske Gym Sport och friluftsliv Motionsspår Bussar Simhall Ridning Hundvänligt Skidspår Caféer Restauranger Tågstation Badstrand

Allmän service

I Krokom finns allt du behöver för en bekväm vardag. I Krokoms centrum finns mataffär, hälsocentral, folktandvård, apotek, försäkringskassa, systembolag, blomsterhandel, bankkontor, gym, restauranger, frisör m.m. En bit från centrum finns även en bygghandel, bensinstation samt Krokoms Wärdshus.

Skolor/barnomsorg

I orten Krokom finns 4 st förskolor. Här finns tre grundskolor, Hissmoskolan med årskurserna F-2, Kvarnbacksskolan årskurser 3-6 samt Nyhedens skola med årskurser 7-9. I Dvärsätt, ca 3 km från centrala Krokom finns även särskola.

Fritid

I Krokom finns allt för er som vill aktivera er på fritiden. Med ett stort urval av såväl skidåkning, ridning olika bollsporter eller gymträning så finns det något alla. I Dvärsätt, ca 3 km från Krokoms centrum finns även en golfbana. Är ni fiskeintresserad går Fiskevägen mellan Krokom och Norge och går genom 9 fiskevårdsområden i 13 mil. För mer information om fisket hänvisas till Krokoms Turistområde.

Kommunikation

Krokom trafikeras av flera busslinjer som tar er till Östersund, Åre och övriga orter i Krokoms kommun. I Krokom finns även tågstation.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.