Rödögården 909

Rödögården 909

Slutpris

874 000 kr


Rödön— Krokom

Rödögården 909


Slutpris
874 000 kr

Rödön— Krokom

TOMT MED LANTLIGT LÄGE PÅ RÖDÖN

Är 2021 året då DU bygger ditt drömhus? Nu kan dina drömmar slå in. Med högt vackert läge omgiven av skog och mark samt vacker natur invid Storsjöns strand med storslagen utsikt mot fjällvärlden finner du dessa fint belägna tomter. Här har du möjlighet att bygga dina drömmars hus med enbart detaljplanens generösa möjligheter som begränsning. Arkitektritat? Lösvirkeshus? Modulhus? Ja valet är ditt! Här erbjuds det bästa av två världar, med bara 20 minuters bilfärd in till centrala Östersund men samtidigt boende med lantligt läge i en levande bygd under utveckling med mycket nybyggnation beblandad med äldre bebyggelse. Här bor pensionerade veteraner och nyinflyttade unga barnfamiljer. Badplats, skola, förskolor, elljusspår, isbana, fotbollsplan och en levande sportklubb finns i närområdet. Varmt välkommen att höra av dig för mer info eller visning!


Tomtarea
1 240 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
KROKOM RÖDÖGÅRDEN 1:85
Såld
2021-03-01

Mäklarhuset Östersund

Denna tomt på Rödögården såldes av oss 2021-03-01. Se alla våra försäljningar i Krokom samt även på Rödögården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.