Bultvägen 10 / Odensala / Östersund

RENOVERAD VILLA

Slutpris
2 860 000 kr
Referensnummer
128 130
Boarea/biarea
110/100 kvm
Driftkostnad
34 470 kr/år
Tomtarea
935 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-06-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Bultvägen 10 såldes av oss 2014-06-27. Se alla våra försäljningar i Östersund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Odensala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På utmärkt läge längs lugn återvändsgata i populära Odensala hittar du denna smakfullt renoverade villa. Här bor ni i barnvänligt villaområde med lummiga grönområden runt knuten och en kort promenad från Lillsjöns badplats och fina ströv- och motionsområden. Villan är påkostad med ny dränering, ny el, renoverad tvättstuga samt nya ytskikt i samtliga sovrum. Tilltalande öppen planlösning samt genomgående stilren färgsättning och materialval. Härlig trädgård i söderläge och ett stenkast från områdets lekplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.