Eriksbergsvägen 55 / Eriksberg / Östersund

Eriksberg

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea/biarea
101/15 kvm
Driftkostnad
25 987 kr/år
Tomtarea
378 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2015-02-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Eriksbergsvägen såldes av oss 2015-02-17. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Eriksbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Eriksbergsvägen 55

Ett allt igenom välskött och trevligt två-plans kedjehus med en funktionell planlösning. Den ca 100 m² stora villan inrymmer bland annat fyra sovrum, ett trivsamt inrett matrum, sällskapsrum med öppen och luftig planlösning. Högt och naturskönt läge i övre Eriksbergs attraktiva villaområde. En mycket tilltalande och välskött trädgård som gränsar mot park -och grönområde. Absolut närhet till ÖSK-skidområde och till fina ströv -och rekreationsområden. Flera förskolor och friskola i dess närhet. Till Östersunds centrum är det promenadavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.