Kläppe 265 / Kläppe / Östersund

Hem med hjärta & själ

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
163 kvm
Driftkostnad
35 150 kr/år
Totalareal
2 719 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-11-26
Bostaden är såld!

Denna villa på kläppe såldes av oss 2018-11-26. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på kläppe

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kläppe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En på miljonen - så kan man verkligen beskriva denna underbara villa i Kläppe! Som uppstånden från de döda har detta timmerhus varsamt renoverats med de viktigaste av ingredienser: känsla och charm, hjärta och själ. Kryddat med massvis av kärlek är detta inte ett hus i mängden, utan ett hem att verkligen leva i som nu gör plats för en ny familj att älska och njuta tillsammans i! Ett hem olikt något annat och med noga utvalda detaljer i tidstypisk anda och med en tydlig tanke bakom varje sågskär, varje penseldrag, varje placering. Huset har ett underbart platsbyggt kök med massor av förvaring, handgjord bänkskiva i betong, charmig vedspis och ett trägolv där otaliga timmar lagts för att få till en perfekt och personlig touch. Dubbla allrum som andas lugn och harmoni med detaljer som kakelugnar, höga golvsocklar, pittoreska tapeter och återanvända rustika dubbeldörrar för att nämna några. Huvudsovrum med maffig kakelugn och stort förråd plus ytterligare tre sovrum på övre plan med gott om möjligheter för både små och stora familjer att hitta sina egna skrymslen och vrår. Badrum med extra allt där man förutom samma lyxiga känsla som i resten av huset även får både dusch och badkar. Separat liten tvättvrå har byggts in vid trappen. Inget har lämnats åt slumpen och till och med hallarna i detta hus är noga och kärleksfullt renoverade. Nu har hela huset fått ett nytt vackert inre och ägaren påbörjar ett nytt spännande kapitel i livet och lämnar med en gnutta sorg i hjärtat över sitt kärleksbarn att tas om hand av en ny kärleksfull hand. Kläppe ligger precis så som de flesta eftersöker, ute på landet med öppna vyer och naturen runt knuten men samtidigt med endast 8 minuter in till Östersund samt med kommunikationer, förskola och skola i närheten. Förutom allt extraordinärt på insidan finns också en kanontomt med avskilt läge, garage, förråd och en stor möjlighet att få leva sitt liv i sitt nya paradis! Välkommen till ett hus utöver det vanliga - ett hus byggt av drömmar!

Vill du se mer? Kolla gärna in på #vaxelvillan på instagram.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration