Kolvedsvägen 20 / Östersund

Trevligt bostadsrättsradhus

Slutpris
605 000 kr
Boarea
113 kvm
Avgift
6 360 kr/mån
Driftkostnad
600 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Såld
2015-02-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kolvedsvägen såldes av oss 2015-02-23. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Kolvedsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kolvedsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi återigen nöjet att erbjuda ett av de fina bostadsrättsradhusen på Kolvedsvägen! Här bor ni i en trivsam förening med naturen inpå knuten och direkt närhet till förskola, motionsspår och bussförbindelser. Bostadsrätten har de senaste tre åren renoverat kök, nya ytskikt i rummen samt nya innerdörrar. Altan och egen grästäppa i sydvästligt läge. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.