Krutvaktargränd 20 / Körfältet / Östersund

Markplan med uteplats

Slutpris
665 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 493 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krutvaktargränd såldes av oss 2020-06-22. Se alla våra försäljningar i Östersund samt även på Krutvaktargränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Körfältet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan vi presentera en kanonetta om 44 kvm med lättillgängligt läge i markplan och uteplats med sol hela dagen! Välplanerad planlösning med rymliga rum och sovalkov. Badrum med dusch, uppfräschat stort kök samt rymlig hall med bra förvaring.
Nytt golv i hall och kök. Inflyttningsklart och möjligt med snabb inflytt. Internet ingår i avgiften. Denna lägenhet passar bra för både ung som gammal. Perfekt studentlägenhet, övernattningslägenhet och för er som vill slippa trappor.

Körfältet ligger bra beläget med gångavstånd både till köpcentrum i Lillänge, stadskärnan och Campus.
Närhet till naturen med flertalet skidspår, promenadstråk runt omkring och med mysiga innergårdar grillplatser.

Varmt Välkomna att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Körfältet

På toppen av Stuguvägen, med vy över fjällvärld och centrala Östersund ligger Erikslund och Körfältet. Körfältets tidstypiska flerbostadshusområde byggdes 1968-1973. Här är det alltid nära till en hjälpande granne eller god vän.

Nöje

Precis bakom Erikslund ligger också Björkbackaparken, med sommarcafé, tennisbanor och stora lekytor för barnen. För alla ungdomar finns Frigårdsparken i närheten av Parkskolan, med skateboardramp, frisbeegolfbana, fotbollsplan med mera.

Fritid

Mitt emot Körfltets centrum (Reveljen) ligger Remonthagen, ett stort grönområde med motionsspår och skidspår. Spåren här är dessutom sammanbundna med spår som leder till till skidstadion, Odensala och Spikbodarna! Mellan husen finns ett stort grönområde med fotbolls-, basket- och tennisplan - en härlig mötesplats för barn och ungdomar.

Kommunikation

Busslinjerna 1 och 9 passerar Körfältet och busslinje 14 stannar till på Stuguvägen.

Skolor

I närområdet finns två kommunala förskolor och flera andra förskolor ligger i närheten. Här finns Körfältsskolan, en kommunal skola till årskurs 5.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.