Lugnviksvägen 143 / Lugnvik / Östersund

SJÖNÄRA I LUGNVIK MED EGEN BRYGGA

Slutpris
6 000 000 kr
Referensnummer
103 594
Boarea/biarea
139/52 kvm
Driftkostnad
29 418 kr/år
Tomtarea
2 021 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med suterrängvåning
Såld
2014-09-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Lugnviksvägen 143 såldes av oss 2014-09-12. Se alla våra försäljningar i Östersund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lugnvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fantastiska hus beläget på vacker, insynsskyddad tomt i sydvästläge invid Storsjön med egen brygga och endast 6 km från central Östersund. Huset är välplanerat och erbjuder den nya ägaren stora möjligheter att anpassa huset efter familjens behov då det finns potential till tonårsavdelning, egen verksamhet, uthyrning eller fler sovrum till den stora familjen. Planlösningen i entréplan är öppen mellan hall, vardagsrum och kök och erbjuder fantastiska sällskapsutrymmen med braskamin och stora panoramafönster med utsikt över Storsjön. Förutom villans vackra läge är den dessutom renoverad i omgångar under de senare åren. På tomten finns ett stort isolerat dubbelgarage med helt suterrängplan, båthus, lusthus, jordkällare, redskapsförråd mm. På den stenlagda terrassen omgärdad av rosor och på den delvis inbyggda altanen, kan man sola, äta och njuta av omgivningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.