Torvollsvägen 112 / Ope / Östersund

HUS MED ENSKILT OCH STRANDNÄRA LÄGE

Slutpris
5 370 000 kr
Referensnummer
119 850
Boarea
157.7 kvm
Driftkostnad
31 300 kr/år
Tomtarea
2 143 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-05-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Torvollsvägen 112 såldes av oss 2014-05-23. Se alla våra försäljningar i Östersund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ope är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du bo med fritt lugnt läge vid Storsjöns strand med möjlighet att ta skotern eller skidorna ut på isen vintertid? Eller kanske ett svalt dopp eller en båttur en vacker sommarkväll? Ta då en titt på detta fantastiska lösvirkeshus uppfört 2007 med ogenerat läge på sista tomten efter gatan med bäck som rinner i tomtgräns ned mot Storsjön. Huset är byggt i gediget materielval och uppfört i ett plan med öppen planlösning och praktiska lösningar för att passa den moderna familjen. Husets samtliga rum är väl tilltagna, har öppet till nock med stora fina fönster för rymd och ljusinsläpp. En stor terrass samt ett stort uterum vetter ned mot Storsjön med sol hela dagen och vid stranden finns en brygga. På tomten finns även ytterligare en stuga, ett gästhus om 25 kvm som idag hyrs ut samt förrådsbyggnad och vedbod.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.