Mo 185

Mo 185

Slutpris

1 150 000 kr


Mo— Trångsviken— Krokom

Mo 185


Slutpris
1 150 000 kr

Mo— Trångsviken— Krokom

Härlig enplansvilla med närhet till sjön!

Välkommen till denna charmiga enplansvilla som erbjuder det bästa av två världar - ett perfekt ställe både som semesterboende och åretruntboende. Med sin strategiska och natursköna placering mellan Östersund och Åre är detta hemmet som kombinerar närhet till både natur och stadsliv.

Stig in genom dörren och bli omedelbart imponerad av det höga taket som ger en känsla av rymd och ljus. Här finns gott om utrymme för att skapa ditt drömhem. Den luftiga atmosfären förstärks av det genomgående ljuset som flödar in genom fönstren.

Uteplatsen är perfekt för solälskare och bjuder på många härliga soltimmar. Njut av frukost i solens första strålar eller koppla av med en bok och en kopp kaffe på eftermiddagen. Med den naturnära omgivningen som bakgrund kan du verkligen koppla av och njuta av lugnet.

Denna villa är belägen på en generös tomt om 1947 kvadratmeter, vilket ger dig gott om utrymme att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Här kan du odla egna grönsaker, skapa blomsterprakt eller bara njuta av den vackra naturen runt omkring.

Missa inte chansen att äga detta fantastiska boende i Mo. Ta steget in i detta natursköna paradis och upplev harmonin och lugnet som detta hem erbjuder. Kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag!


Boarea/biarea
75/20 kvm
Driftkostnad
34 241 kr/år
Tomtarea
1 947 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-07-24

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Mo såldes av oss 2024-07-24. Se alla våra försäljningar i Trångsviken samt även på Mo.

Boka värdering

Mustafa Cengiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.