Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Vemdalen / Vemdalsskalet/Skalsterrassen
Endast 2 kvar!
Accepterat pris: Kalkyl 2 200 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 80 kvm
Avgift: 3 298 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 4 sovrum
Våning: av 3

Vemdalen - Vemdalsskalet/Skalsterrassen / Endast 2 kvar!

Endast 2 lägenheter kvar!

För en objektsbeskrivning av din bostadsrättslägenhet, kontakta fastighetsmäklaren. Namnet Solhyllan håller vad det lovar! Med härligt söderläge och utsikt över Hovde och skidbackarna ligger dessa 14 bostadsrätter. Lägenheterna är ljusa och trevliga. Alla är 80 kvm stora, har fyra sovrum, två badrum med dusch, genrösa umgängesytor och utvändigt skidförråd. Med skidorna på axeln har du endast ett par minuters promenad till Hildings backe. Även Vemdalskalets butiker och restauranger ligger bara några minuters promenad bort.

Lägenheten i flygel
Lägenheten i flygel
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 4
Sovrum 4
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Badrum med bastu
Badrum med bastu
Badrum med bastu
Badrum med bastu
Bastu
Bastu
Badrum med dusch
Badrum med dusch
Badrum med dusch
Badrum med dusch
Från hallen
Från hallen
Hallen
Hallen
Exempel från den vanligaste lägenhetstypen
Exempel från den vanligaste lägenhetstypen
Lgh 201 med renoverat kök
Lgh 201 med renoverat kök
Lgh 201 med renoverat kök
Lgh 201 med renoverat kök
Lgh 201 med renoverat badrum
Lgh 201 med renoverat badrum
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Beskrivning av lägenheterna Lägenheterna är fördelade på två hus med 7 lägenheter i varje. Varje huskropp har tre våningsplan där nedersta våningen är en suterrängvåning. Lägenheterna är 80 kvm stora och har alla 4 sovrum, två badrum med dusch, varav ett med bastu, kök, allrum och altan/uteplats och utvändigt skidförråd. Tre av sovrummen rymmer en våningssäng och en garderob och i det fjärde sovrummet finns plats för dubbelsäng och två garderober. Allrum och kök i öppen planlösning erbjuder rymliga umgängesytor. Material och utrustning: Hall: Klinkergolv med golvvärme, plats för avhängning Badrum 1: Helkaklat badrum med klinkergolv. Dusch, handfat, wc och stor bastu. Badrum 2: Helkaklat badrum med klinkergolv. Duschörna, handfat och wc Kök och allrum: I köksavdelningen har man lagt ett golv av klinkers. Köksbänkar på tre sidor med kakel ovanför diskbänk och spis. Spis med fyra plattor och ugn, diskmaskin, kombinerad kyl och frys, plats för microvågsugn i ståhöjd. I allrummet ligger ett parkettgolv och väggarna har man klätt med bröstpanel i furu och ljus tapet. Här finns gott om plats för både matmöbel och sittgrupp Sovrummen: Sovrummen är inredda med parkettgolv och ljusa tapeter
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  80 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  5 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2003
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning med el-radiatorer. Central temperaturstyrning för varje lägenhet. Mekanisk frånluftsventilation från kök och våtrum, tilluft via ytterväggsventiler. Elektriskt varmvattenberedare för tappvarmvatten. Elektrisk golvvärme och handukstorkar i wc/dusch.
 • Beskrivning
  Grundläggning: suterräng, grundmur i leca. Stomme: betonghålsbjälklag och gips på stålstomme. Yttertak: takbeläggning av plastbelagd profilerad plåt. Fasad: fasader av träpanel, liggande och stående. Fönster: fönster av trä, målade 3-glas, isolerglas.
 • Allmän information
  Bostadsrättsföreningen Solhyllan i Vemdalen innehåller 14 bostadsrättslägenheter.
 • Övriga utrymmen
  Varje lägenhet har ett låsbart förråd.
TV- och Internetanslutning
 • Här finns trådlöst internet; The Cloud Bostadsrätterna är anslutna till kabelnät.
Uteplats
 • Alla lägenheter i de övre planen har balkong med utsikt över skidbackarna. Lägenheterna i bottenvåningen har uteplatser i markplan.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Här finns inga markerade platser till varje lägenhet, men utrymmet garanterar en plats per lägenhet.
Övrigt
 • Lägenheterna säljs fullt möblerade. Lägenheterna ligger för uthyrning via skistar säsongen 2014/2015.
Ekonomi
 • Avgift
  3 298 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten, el och kabel-TV
 • Kommentar till månadsavgift
  Årsavgiften betalas månadsvis och i förskott senast den sista vardagen före varje ny månads början.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,0714
Föreningen
 • Benämning
  BRF Solhyllan i Vemdalen
Området
 • Vemdalsskalet Vemdalsskalet är ett av resmålen i destinationen Vemdalen, som tillsammans med Björnrike och Klövsjö/Storhogna erbjuder 58 nedfarter och 35 liftar på ett och samma skipass. Vemdalsskalet är högt beläget över havet och de snösäkra fjällen erbjuder varierande skidåkning och Vemdalsskalet erbjuder vintertid ett brett spektra av nöjen och god mat. Här finns även skidshop med uthyrning, skidskola, Ica-butik, inredningsbutik, café, gym, naprapat och frisör. Vemdalen har de senaste åren haft en stark tillväxt som delvis möjliggjorts tack vare stora förbättringar i skidområdet. Nu har man tagit steget vidare med en total förvandling av skidområdet Väst på Vemdalsskalet. Investeringarna innefattar den nya liften Väst Express, en fördubbling av skidåkningsytor och ett nytt kraftfullt system för snötillverkning. Den nya Expressliften invigdes annandag jul. Den vision man haft om en restaurang, gästservice och skiduthyrning i området kring Skalspasset, har även det blivit verklighet nu till säsongen 2014/15. I närheten av 6-stolsliften Pass-Express har man byggt en helt ny serviceanläggning som rymmer en stor restaurang, lounge, bageri, möjlighet för hämtmat, ny gästservice, skiduthyrning och en mindre filial till skidshopen. Funktionerna kommer i drift under säsongen 2014/2015. Området har nu tagit plats som Skalets andra centrum! Kring hotellet och barnområdet, fortsätter man utvidga Vemdalsskalets befintliga centrum. När det är fädigt står 8 nya byggnader på plats. Tillsammans kommer de att erbjuda mysiga kvarter med trevliga butiker, serveringar och annan service, vilket ytterligare kommer att förhöja Vemdalsskalets attraktionskraft. I Vemdalen finns 50 km preparerade längdspår både för klassisk åkning och skate och 18 mil rösade leder på fjällen som passerar mysiga fikastopp. Sommartid erbjuds fjällvandring, bad, cykling, kanot, ridning, jakt, varierat fiske och skogen som bjuder på svamp och bär. Närhet till Sonfjällets nationalpark. För den som tycker om golf, finns det möjlighet att välja mellan Hede och en kuperad och utmanande och naturskön 18-hålsbana i Klövsjö. Mer info om vad som händer i Vemdalen - alla årstider, besök vemdalen.se

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.