Klockarfjällsvägen 261 / Vemdalsskalet / Vemdalen / Härjedalen

Granne med backen!

Slutpris
950 000 kr
Driftkostnad
500 kr/år
Tomtarea
1 011 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Härjedalen Vemdalens Kyrkby 52:10
Såld
2016-11-05
Bostaden är såld!

Denna tomt på Vemdalsskalet Klockarfjällsvägen såldes av oss 2016-11-05. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Vemdalsskalet Klockarfjällsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vemdalsskalet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu säljer vi en vanlig "familjetomt" med byggrätt på 160 kvm och 2 lägenheter högst upp på Klockarfjället. Det här läget passar dig som har närhet till backen högt på prioriteringslistan och dig som verkligen uppskattar magnifik fjällutsikt. Från Klockarfjället har man dragit en skoterväg som leder ut till leden på andra sidan väg 315 och mitt i området finns två dragna längdslingor, en på ca 2,5 km och en på 5 km. I det här området byggs det så det knakar just nu och allra längst upp finns ett begränsat antal tomter ämnade för enfamiljshus. Kanske du blir ägare till en av dem?

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration