Terrassvägen 12 / Vemdalsskalet / Vemdalen / Härjedalen

Otroligt bra läge

Slutpris
3 800 000 kr
Referensnummer
33 115
Boarea
144 kvm
Driftkostnad
42 500 kr/år
Tomtarea
206 kvm
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-11-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Björnrike Terrassvägen såldes av oss 2014-11-22. Se alla våra försäljningar i Vemdalen samt även på Björnrike Terrassvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vemdalsskalet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fräscht fritidshus i två lägenheter med otroligt bra läge på populära Skalsterrassen, Vemdalen. Här har man närhet till slalombackar, restauranger, mataffär, Vemdalsskalets högfjällshotell och nya Skalet torg.
Härlig utsikt över fjällen och skidbackarna. Här har man goda uthyrningsmöjligheter då båda lägenheterna håller hög standard och har väldigt bra läge. Eftersom lägenheterna har separata ingångar så finns möjlighet att exempelvis hyra ut den ena lägenheten och ha den andra lägenheten för eget bruk.

Alla inventarier/inredning samt köksutrustning ingår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.